Serwer działa poprawnie, gdy wybieram tt lub ct to wyrzuca mnie z serwera i wyskakuje komenda Server shutting down
Czy wie ktoś jak to naprawić.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 11.08.2016 22:23
Serwer działa poprawnie, gdy wybieram tt lub ct to wyrzuca mnie z serwera i wyskakuje komenda Server shutting down
Czy wie ktoś jak to naprawić.
Napisano 12.08.2016 05:11
reinstaluj na nowo server . musiałeś dodać jakiś plik który powoduje ten komunikat
Napisano 12.08.2016 07:20
Reinstalacja nic nie daje ...
Napisano 12.08.2016 15:15
Zmien binarki na nowsze lub starsze
Jeżeli pomogłem rozwiązać Twój problem daj mi Reputację na +
Wymienię środki z zabijaki na psc/doładownie
*KLIKNIJ ABY DOWIEDZIEĆ SIĘ WIĘCEJ*
Napisano 12.08.2016 19:41
Wystarczyło wgrać AMX Mod X v1.8.2 i zmienić na lepszy hosting
na razie jest git
Tylko kompilator przy generatorze vipa nie działa ????
Użytkownik VictoRy edytował ten post 12.08.2016 19:42
Napisano 12.08.2016 19:43
Wystarczyło wgrać AMX Mod X v1.8.2 i zmienić na lepszy hosting
na razie jest git
Tylko kompilator przy generatorze vipa nie działa ????
Kompiluj lokalnie
Jeżeli pomogłem rozwiązać Twój problem daj mi Reputację na +
Wymienię środki z zabijaki na psc/doładownie
*KLIKNIJ ABY DOWIEDZIEĆ SIĘ WIĘCEJ*
Napisano 12.08.2016 20:01
Jeszcze tak nie komplikowałem.
P.S.
Wiadomo kiedy będzie na amxx czynny kompilator, pewnie związane coś z aferą. Dzięki amxx.pl nauczyłem się dużo i nadal będę się uczył.
Napisano 17.08.2016 20:21
Ściągnij i zainstaluj potem generujesz kod w Generatorze vip i wklejasz go do programu i wciskasz taką zieloną strzałkę. Wcześniej musisz odpowiednio skonfigurować program żeby cokolwiek można było w nim robić. Z tego forum nie można ściągnąć przynajmniej ja nie mogę bo po próbie pobrania nic się nie dzieję.
http://www.amxmodx.org/downloads.php
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Zlecenie Dot. ZPSpecialNapisany przez SzogunZP, 18.10.2024 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych