No niestety xWangan tutaj się mylisz. Na 1s1k ściery były i ściery będą. Pukawka jest stabilniejsza, support jest bardziej zaawansowany i nie wysyłają Ci debilnych odpowiedzi. Na 1s1k wstawiają Ci denny banner na dole ekranu po śmierci i pisząc do supportu, dlaczego ścieżka do pliku w autoexec.cfg wciąż się podmienia na ich, uznali, że mam im zapłacić za usunięcie tego wraz z dopiskiem @1s1k w nazwie serwera. Jakość d*py nie urywa, a serwer wstaje po restarcie/włączeniu strasznie długo nawet, jeśli jest czysty. Jeśli miałabym wybierać hosting do cs:go, to w życiu nie poszłabym do petzora ani Spyrka, bo petzor zamiast dbać o jakość, woli napierdzielać na streamie, a Spyrek i reszta odpisują takie bzdury w ticketach, że słów brak.
Jakoś mi to musiało wcześniej umknąć także odwołuje się do tego teraz. Nie wiem o czym mówisz, z tego pliku praktycznie nie muszę korzystać i nic mi się tam automatycznie nie dodaje. Zresztą wystarczy pomyśleć i można w 2 sekundy to obejść. Serwer wstaje szybko, no chyba że można trafić na jakąś felerną sztukę. U mnie raczej zamyka się w podobnym czasie co było na pukawce pomimo ładowania masy moich ustawień.
Nie wiem o co Ci chodzi z tym "stabilniejsza" bo raczej obydwie firmy mają stabilną pozycję na naszym rynku. Na pukawce nie wysyłają debilnych odpowiedzi? No tak, tylko choćby świat się walił "proszę zrobić analizę pluginów" a jak to nie zadziala to będą wypisywać w większości głupoty. Nie mówię że na 1s1k jest dużo lepiej, aczkolwiek tę sprawę załatwili lepiej niż support pukawki.
Niestety nie pokażę Ci już odpowiedzi na jeden z ticketów tylko dlatego, że nie współpracuję już z siecią, która miała od nich część serwerów. Jeśli mówisz tutaj o myśleniu i obejściu tego, to nie martw się, próbowaliśmy takich rzeczy, ale jeśli ktoś nadpisuje Ci pliki pomimo Twoich zmian, to słabo to wygląda. Stara wersja sourcemoda w badziewnym panelu i wstawanie CZYSTEGO serwera w czasie dłuższym niż 1/2 minuty jest zupełną kpiną. Owszem, można trafić na feler, ale od takich rzeczy jest support, którego na 1s1k znaleźć nie można, bo odpowiedzi z ticketów nie da się nazwać odpowiednimi dla tego typu usługi.
Stabilniejsza właśnie dlatego, że z nimi nie miałam problemów takich jak z 1s1k. Owszem, trafi się jakiś ****** swojego czasu, ale ja nie trafiłam na coś takiego u pukawkowych.