Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z pcvar_num silnik ZombieModa nie uruchamia się


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Defender

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Imię:Marcel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.08.2016 15:37

Witam serdecznie, znalazłem ostatnio starą pake ZombieMOD'a na komputerze która kiedys normalnie działała, dzisiaj po wrzuceniu jej na host wywala mi mnóstwo błedów daję duży urywek z konsoli może będzie w stanie mi ktoś pomóc ponieważ nie znam się za bardzo na programistyce.

L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "wpn_ethereal.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_register_extra_item") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_RockGitar.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_tcannon.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "azp_weapon_m134ex.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_quad-barrel.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_crossbow.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_goldendg.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_goldenak.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_playeraura.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_pack_grenades.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_set_user_ammo_packs") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_m4a1.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "azp_weapon_watergun.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_speed_boost.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_set_user_ammo_packs") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_dragon_cannon.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_register_extra_item") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_immunity_v3.1.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_set_user_ammo_packs") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_knife_blink.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_health.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_gauss.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_has_round_started") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_item_remover_1.5.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_virus.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_register_extra_item") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_drag_ability.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_hook.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_Golden_MP5.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extension_nrl.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "1zp_nemskill.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_adv_antidotegun.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_disinfect_user") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp_extra_regen_armor.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_zombie") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zp43_gas_mask.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_register_extra_item") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zm_vip.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zm_vip_extra_plasma_rifle.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_nemesis") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zv_extra_pack_mods.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_make_user_sniper") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "zm_vip_zkill_bomb_v1-2.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_set_user_ammo_packs") - check your modules.ini.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "worldspawn", hook for "TraceAttack" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "advanced_weapon_tracers.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] Wczytywanie pliku: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 5 CTs Sounds ]
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/1.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/2.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/3.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/4.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/5.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 5 Ts Sounds ]
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/6.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/7.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/8.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/9.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/new/DubStep/10.mp3
L 08/07/2016 - 16:02:04: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "grenade", hook for "fw_think" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "nademodes.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
[AMXX] Zaladowano 2 adminow z pliku
L 08/07/2016 - 16:02:04: [mapchooser4.amxx] Found 25 maps in maps folder
L 08/07/2016 - 16:02:04: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_addon_dtcm_new.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "HookPlayerSpawn" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "fw_spawn_post" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "zp_addon_in-ef.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "fwd_PlayerSpawn_Post" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "fw_takedamage" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "nademodes.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:04: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "fwPlayerSpawnPost" not active.
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "deagle_sniper.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

===============================================================================
Title : Register System
Version : 9.0
Author : m0skVi4a ;]
Site : https://forums.allie...ad.php?t=171460
-------------------------------------------------------------------------------
[16:02:04] > Loading settings from registersystem.cfg
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_on" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_save_type" "0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_remember" "0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_host" "127.0.0.1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_user" "root"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_pass" "123456"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_db" "registersystem"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_password_prefix" "_rspass"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_register_time" "0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_login_time" "60.0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_password_len" "6"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_attempts" "3"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_chngpass_times" "3"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_register_log" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_chngpass_log" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_autologin_log" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_password_prefix" "_rspass"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_blind" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_commands" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_logout" "0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_count" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_advert" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_advert_int" "60"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_ajc_team" "0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_ajc_class_t" "5"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_ajc_class_ct" "5"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_ajc_admin" "1"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_ajc_change" "0"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_cant_login_time" "300"
[16:02:04] [OK] > Read cvar "rs_cant_change_pass_time" "300"
[16:02:04] [ERROR] > Unknown CVAR "rs_whitelsit"
-------------------------------------------------------------------------------
[16:02:04] [WARNING] > Reading some data from configuration file failed!
> Please check [ERROR] messages above for solving this problem!
===============================================================================

Menu item 17 added to Menus Front-End: "Nade Mode Menu" from plugin "NadeModes"
Executing AMX Mod X Configuration File 
couldn't exec addons/amxmodx/configs/team_semiclip.cfg
[NadeModes] Executing config file ... 
[NadeModes] Settings loaded from config file 
L 08/07/2016 - 16:02:05: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

===============================================================================

 

 

[REGISTER SYSTEM]
-------------------------------------------------------------------------------
[16:02:05] > Loading settings from registersystem_commands.ini
L 08/07/2016 - 16:02:05: Invalid trie handle provided (0)
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "TrieSetCell") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:05: Invalid trie handle provided (0)
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "TrieGetCell") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:02:05: Invalid trie handle provided (0)
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "TrieGetCell") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
[Anti Join Flood] Actived.
Dropped Defender from server
Reason: Client sent 'drop'
176.101.80.99:27005:reconnect
L 08/07/2016 - 16:02:07: Invalid trie handle provided (0)
L 08/07/2016 - 16:02:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "TrieGetCell") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Dropped CR7.::STuDeNT::.CR7 from server
Reason: Client sent 'drop'
* [AMX_RM] A jatekosok netbeallitas ellenorzese bekapcsolva
L 08/07/2016 - 16:02:11: [mapchooser4.amxx] xvars for mapchooser 4 setuped.
89.35.55.110:27005:reconnect
L 08/07/2016 - 16:02:14: Invalid trie handle provided (0)
L 08/07/2016 - 16:02:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "TrieGetCell") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Dropped CR7.::STuDeNT::.CR7 from server
Reason: Client sent 'drop'
89.35.55.110:27005:reconnect
L 08/07/2016 - 16:02:31: Invalid trie handle provided (0)
L 08/07/2016 - 16:02:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "RegisterSystem.amxx") (native "TrieGetCell") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:02:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Dropped CR7.::STuDeNT::.CR7 from server
Reason: Client sent 'drop'
L 08/07/2016 - 16:05:11: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:05:11: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:05:11: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Dropped Defender from server
Reason: Client sent 'drop'
L 08/07/2016 - 16:08:16: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:08:16: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:08:16: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:11:21: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:11:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:11:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:14:26: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:14:26: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:14:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:17:31: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:17:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:17:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:20:36: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:20:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:20:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/07/2016 - 16:23:41: Invalid CVAR pointer
L 08/07/2016 - 16:23:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:23:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

  • +
  • -
  • 0

#2 adidasikfull

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:43
Offline

Napisano 07.08.2016 21:32

L 08/07/2016 - 16:23:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "cs_team_semiclip.amxx") (native "get_pcvar_float") - debug not enabled!
L 08/07/2016 - 16:23:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

zrob to co napisane 

L 08/07/2016 - 16:02:03: [AMXX] Plugin "azp_weapon_watergun.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "zp_get_user_survivor") - check your modules.ini.

pluginy wymagagajace modolow #include

 

czyli pewnie nie dodales customowego modulu do modules.ini


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#3 aSik

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:446
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 07.08.2016 22:47

Masz w ogóle w scripting pliczek zombieplague.inc?


  • +
  • -
  • 0

Odszedłem.

 

Nadal wchodzę na forum, ale nie piszę postów.


#4 Defender

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Imię:Marcel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.08.2016 22:53

Tak mam własnie :c

 

@@EDIT

 

 

L 08/08/2016 - 00:02:14: Invalid CVAR pointer
L 08/08/2016 - 00:02:14: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "zombie_plague40_new_modes_1-5.amxx")
L 08/08/2016 - 00:02:14: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_pcvar_num")
L 08/08/2016 - 00:02:14: [AMXX] [0] zombie_plague40_new_modes_1-5.sma::cache_cvars (line 7520)
L 08/08/2016 - 00:02:14: [AMXX] [1] zombie_plague40_new_modes_1-5.sma::lighting_effects (line 9226)

Ładuje mi cały czas bład od silnika no :/ 


Użytkownik Defender edytował ten post 07.08.2016 23:03

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych