Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Itemy z ubraniem wroga buguja sie


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kumitsu123

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2016 17:50

Mam diablo 5.9.

Gdy gracz z platmofma NON STEAM dostanie ubranie wroga to ono dziala. Gdy je wyrzuca wraca stary model.

Gdy gracz z platmofma  STEAM dostanie ubranie wroga to ono nie dziala. wogóle nie aktywuje ubrania wroga i po wyrzuceniu tez nic

 

Czym to moze byc spowodowane?

 

Dodam ze dodawalem 1 klasie szanse na otrzymanie wroga na poczatku rundy ale to chyba nic nie da do tematu. - pisze na zas.

Item zrobiony prawidlowo bo byl od razu (sprawdzalem tez kod z silnikiem Diablomod by Onyke) . Wydaje sie wszystko OK


  • +
  • -
  • 0

#2 dredek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 113
Zaawansowany

  • Postów:239
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:OLK
Offline

Napisano 13.08.2016 22:41

Daj .sma


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych