Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z "Sprawdzam"Problem z "Sprawdzam"


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jodek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.07.2016 14:42

Siemka, postawiłem serwer testowy na pukawce (chciałem zobaczyć czy wszystko ładnie działa przez kupieniem serwera) jednak po wgraniu wszystkiego cały czas jest status sprawdzam...

Wycinek z Konsoli:

Spoiler

  • +
  • -
  • 0

#2 dredek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 113
Zaawansowany

  • Postów:240
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:OLK
Offline

Napisano 18.07.2016 16:14

Napisz do pukawki. Oni rozwiążą ten problem ew. napiszą Ci gdzie leży błąd bo po tych logach co podałeś nic nie wywnioskujemy.


  • +
  • -
  • 0

#3 heniu1111

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:198
  • GG:
  • Imię:heniu
  • Lokalizacja:zapomniałem
Offline

Napisano 18.07.2016 16:35

Wyłącz serwer i ponownie go włącz , nie uruchamiaj ponownie. Po prostu go wyłącz i po chwili włącz. 


  • +
  • -
  • 0

#4 NNK

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Limanowa
Offline

Napisano 18.07.2016 18:26

wyłącz plugin deathrun_stats.amxx i zobacz czy dzialla bo polaczenie mysql nie laczy ci w nim


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_6D6D6D_6D6D6D_D2D2D2_591F11.png

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych