←  Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

CS:GO
Problem w tworzeniu serwera.

• +
  • -
plx211 - zdjęcie plx211 30.06.2016

gosciu odblokowuje porty w swojm routerze, ciebie to nie dotyczy bo stawuasz to na dedyku, pomin ta chwestie
Odpowiedz

• +
  • -
ManiekPL - zdjęcie ManiekPL 30.06.2016

Nwm jak to się po polsku nazywa tak to bym wpisał bym bardziej zrozumiał niż tu po angielsku

Chyba to jest przekierowanie portów czy coś takiego.

Odpowiedz

• +
  • -

A do jakiego momentu ? nwm kiedy on to konczy

Odpowiedz

• +
  • -

Nwm bo od 6:40 do 6:57 wybiera ten folder u mnie tego nie bierze tylko dźwięk jakby errora mam windows 10

A liczy się to bo jak przy tych portach coś robił to też wpisywał w tej czarnej konsoli.

Odpowiedz

• +
  • -

gosciu odblokowuje porty w swojm routerze, ciebie to nie dotyczy bo stawuasz to na dedyku, pomin ta chwestie

Dedyku czyli jak ?

Przeczytaj moje wcześniejsze komenatrze to zobaczysz szczególnie ten najwcześniejszy.

Bardzo dziękuje że pomagasz mi :)

Odpowiedz

• +
  • -
plx211 - zdjęcie plx211 30.06.2016

donbra nie robmy tutaj takiego spamu, po daj jakis kontakt real time typu steam (ja moge cie zaprpsic), irc, gg, jabber, itp.
pozniej jak ci sie uda, poprpstu napiszesz tutaj krok po kroku co zrobiles (dla przyszlych poszukiwacxy)
Odpowiedz

• +
  • -

Dedyku czyli jak ?

Przeczytaj moje wcześniejsze komenatrze to zobaczysz szczególnie ten najwcześniejszy.

Bardzo dziękuje że pomagasz mi :)

ok podam ci steam wyśle ci prywatną wiadomość

Odpowiedz