Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z najnowszy Diablo MOdem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 PITER390

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.10.2009 21:00

Nie działają komendy typu /item /pomoc /komendy i jak temu zaradzic
  • +
  • -
  • 0

#2 olmen

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 13.10.2009 21:02

Wgrałeś poprawnie wszystkie pliki dołączone do pluginu?

#3 PITER390

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.10.2009 21:04

Wgrałem i nie wiem co jest nie tak
  • +
  • -
  • 0

#4 olmen

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 13.10.2009 21:15

a jest w tym diablo plik .txt?

#5 PITER390

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.10.2009 21:22

Tak miał
  • +
  • -
  • 0

#6 olmen

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 13.10.2009 21:26

Pokaż go

#7 PITER390

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.10.2009 21:27

diablo_sql_host "127.0.0.1"
diablo_sql_user "root"
diablo_sql_pass "root"
diablo_sql_database "dbmod"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"
diablo_sql_save "0"
;0
;1
;2

diablo_classes "abcdefgh"
; a Mag
; b Paladyn
; c Mnich
; d Zabojca
; e Barbarzynca
; f Nekromanta
; g Ninja
; h Hunter

diablo_avg "1"
;0-off
;0> (1,2,3...) od jakiego lvl'a zlicza srednia (im mniejsza liczba tym bedzie ona gorsza)

diablo_xpbonus "10"
diablo_xpbonus2 "100"
diablo_durability "10"
SaveXP "1"
diablo_dir "addons/amxmodx/diablo/"
diablo_show_health "1"
diablo_knife "20"
diablo_knife_speed "1000"
diablo_arrow "120"
diablo_arrow_multi "2.0"
diablo_arrow_speed "1500"
diablo_klass_delay "2.5"
  • +
  • -
  • 0

#8 olmen

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 13.10.2009 21:35

hmm. A pokaż jeszcze sma. Bo w tym txt nic nie ma :/

#9 PITER390

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.10.2009 21:39

http://amxx.pl/topic...sql-vt11023.htm
  • +
  • -
  • 0

#10 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 14.10.2009 23:45

diablo_sql_host "127.0.0.1"
diablo_sql_user "root"
diablo_sql_pass "root"
diablo_sql_database "dbmod"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"
diablo_sql_save "0"


To musisz skonfigurować chyba, że masz bazę na localhoscie(w co wątpię)
W dziale DiabloMod>Dyskusje jest temat autorstwa DK odnośnie zakładania i konfiguracji bazy danych ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych