Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wywala mnie z każdego serwera na S i NS.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 samson112

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
Offline

Napisano 30.03.2016 14:30

Witam.

 

Mam problem. Mianowicie na każdym serwerze po około 30 sekundach wywala mnie... Dzieje się tak na Steam oraz NS.

 

Po wywaleniu z serwera zawsze mam coś w konsoli np.:

 

- Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 207

 

- Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 185

 

- Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 239

 

- Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 249

 

- Loading decals from <- takie tekstu jest około 100

  Loading decals from 
  Loading decals from 
  Host_Error: CL_ParseServerMessage: Bad server message

 

Taki błąd przy wywaleniu mam na Steamie niekiedy:

 

 
3777 0013 svc_clientdata
3777 0018 svc_deltapacketentities
3779 0008 ClCorpse
3779 0041 Spectator
3779 0044 svc_time
3779 0049 svc_clientdata
3779 0054 svc_deltapacketentities
3779 0084 svc_temp_entity
3779 0008 svc_time
3779 0013 svc_clientdata
3779 0018 svc_deltapacketentities
3781 0008 svc_time
3781 0013 svc_clientdata
3781 0018 svc_deltapacketentities
3782 0008 svc_time
3782 0013 svc_clientdata
3782 0018 svc_deltapacketentities
3783 0008 svc_time
3783 0013 svc_clientdata
3783 0018 svc_deltapacketentities
3784 0008 svc_time
3784 0013 svc_clientdata
3784 0018 svc_deltapacketentities
3785 0008 svc_time
3785 0013 svc_clientdata
3785 0018 svc_deltapacketentities
3786 0008 svc_time
3786 0013 svc_clientdata
3786 0018 svc_signonnum
3786 0020 ShowTimer
3786 0021 svc_finale
BAD:   45:svc_bad
Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_bad

 

 

 

 

Bardzo dużo razy mam właśnie teskt w konsoli po wywaleniu z prefixem - "Host_Error:"

 

Próbowałem już formata komputera - przejście z Windows 7 Home Premium x32 na Windows 7 Ultimate x64 , przez godzinę było ok, a potem znowu lipa... :/ Nawet zmieniałem IP, resetowałem neta i nic.

 

Jestem już bezradny, ma ktoś jakiegoś pomysła ?

 


Użytkownik samson112 edytował ten post 30.03.2016 14:38

  • +
  • -
  • 0

#2 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 31.03.2016 03:06

System? sprzęt? masz steam/ns?

 

Spójność plików?


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych