Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z galileo, nie widzi map !


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kivoPL

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Miłosz
  • Lokalizacja:Radymno
Offline

Napisano 28.03.2016 08:53

Witam, mam problem z pluginem galileo.

Chodzi o to że gdy wpisuje RTV piszę: Blad przy torzeniu glosowania - brak map!!!

wygląda to tak : 

 
bez-tytulu.jpg
 
Macie jakies pomysły jak to naprawić ? w folderze csstrike w pliku mapcycle mam mapy..
Nie wiem o co chodzi..
Pomożecie ?

  • +
  • -
  • 0

Możecie mnie znaleźć tutaj:

                            46.29.21.218:27495.png                       

Gram tutaj z kumplami, możemy pograć i razem :D

 

 

#2 Poftorek

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:92
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Polska Wieś
Offline

Napisano 28.03.2016 17:00

W /configs/maps.ini ustaw to samo co w mapcycle.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych