Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z GHW Weapon Replacement1.3


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rapid.

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 27.03.2016 19:11

Witam,
problem polega na tym, że podmieniłem skiny i dobra wszystko śmigało. Ale jak np. Chciałem podmienić skin już podmieniony, np. AK47 Vulcan na ak47 redline, to już się nie dało. Tak, wykasowywałem model i wgrywalem nowy oraz dopisywalem do new_weapons.ini. Jak chciałem podmienić to serwer zaczął ladzyć ;/
Plusy jak da ktoś rade pomoć!

 

Tutaj macie link do pluginu
http://amxx.pl/topic...replacement-13/


  • +
  • -
  • 0

#2 Epal

    I love Virtus.pro

  • Power User

Reputacja: 219
Profesjonalista

  • Postów:517
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 27.03.2016 19:15

pokaż jakieś logi

albo weapons.ini bo inaczej nie da rady


  • +
  • -
  • 0

Jeśli czegoś potrzebujesz to Rozwiń spoiler:

Spoiler

                            Posiadam unikalną paczke Paintball mod dla Cs Go Zainteresowani pisać Pw lub gg                          

 

#3 Rapid.

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 27.03.2016 19:18

Logi są czysciutkie
Masz new_weapons.ini:

 

"models/v_usp.mdl" "models/new/v_usp.mdl"

"models/v_ak47.mdl" "models/new/v_ak47.mdl"
"models/v_m4a1.mdl" "models/new/v_m4a1.mdl"
"models/v_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
"models/v_glock18.mdl" "models/new/v_glock18.mdl"
"models/v_deagle.mdl" "models/new/v_deagle.mdl"

 

 


  • +
  • -
  • 0

#4 VertuS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:105
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.03.2016 20:02

Jak chcesz zmienić ten model ak47 musisz zmienić ścieżkę do tego modelu bo inaczej nie da rady, sam kiedyś miałem taki problem i to mi pomogło.

 

Czyli jak masz tą ścieżkę:

"models/v_ak47.mdl" "models/new/v_ak47.mdl"

zmień na np:

"models/v_ak47.mdl" "models/new1/v_ak47.mdl"

 

wtedy utwórz ten folder new1 i wrzuć tam ten model powinno być dobrze :D


  • +
  • -
  • 0

H@ 3MAPS:

b_350_20_FF0000_FF0000_FFFFFF_000000.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych