Problem z modelem kosy VIP
zbyciu
25.03.2016
Witam, zrobiłem Vipa w generatorze i dałem mu modele gracza, działa.
Chciałem mu zrobić model kosy i nie działa
Model jest poprawnie wgrany na serwer próbowałem zmieniać ścieżkę 3x i dalej nie działa
Konsola
L 03/25/2016 - 18:57:13: Server cvar "amxmodx_version" = "1.8.2" L 03/25/2016 - 18:57:13: FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/v_knife2 not found FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/v_knife2 not found
Attached Files
d0naciak
11.04.2016
public plugin_precache(){ precache_model("models/player/vipct/vipct.mdl"); precache_model("models/player/viptt/viptt.mdl"); precache_model("models/player/vipct/vipctT.mdl"); precache_model("models/player/viptt/vipttT.mdl"); precache_model("models/v_knife2"); precache_model("models/p_knife2"); } public amxbans_admin_connect(id){ client_authorized(id); } public Noz(id) { new wpn = read_data(2) if(get_user_team(id) == 1 && get_user_flags(id) && wpn == CSW_KNIFE){ set_pev(id, pev_viewmodel2, "models/v_knife2") set_pev(id, pev_weaponmodel2, "models/p_knife2") } }
zamien na
public plugin_precache(){ precache_model("models/player/vipct/vipct.mdl"); precache_model("models/player/viptt/viptt.mdl"); precache_model("models/player/vipct/vipctT.mdl"); precache_model("models/player/viptt/vipttT.mdl"); precache_model("models/v_knife2.mdl"); precache_model("models/p_knife2.mdl"); } public amxbans_admin_connect(id){ client_authorized(id); } public Noz(id) { new wpn = read_data(2) if(get_user_team(id) == 1 && get_user_flags(id) && wpn == CSW_KNIFE){ set_pev(id, pev_viewmodel2, "models/v_knife2.mdl") set_pev(id, pev_weaponmodel2, "models/p_knife2.mdl") } }