Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa szybka zmiana broni pod klawiszem [q]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ViruS.

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Pomorze
Offline

Napisano 25.03.2016 11:08

Cześć.

Mam problem, po wejściu na serwer nie działa szybka zmiana broni klawiszem [q].

Automatycznie graczom przyznawane są 3 granaty [mod easyblock]. Nie można jednak kliknąć [q], nic się wtedy nie dzieje.

Trzeba najpierw zmienić granat klawiszem [4] lub scroolem, żeby Q się odblokowało. Jak to naprawić?


  • +
  • -
  • 0

#2 Puchate

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:432
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 25.03.2016 11:53

A serwer nie zmienia bindow? 

lastinv to komenda klienta gry i nie jest wysylana do serwera


  • +
  • -
  • 0

#3 ViruS.

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Pomorze
Offline

Napisano 25.03.2016 12:25

mógłbyś trochę rozjaśnić? ;d

Znalazłem w necie coś takiego "bind q "lastinv; wait; lastinv""

gdzie powinienem to umieścić?


  • +
  • -
  • 0

#4 LulzSec.

    Nie, nie wiem, ani on nie wie, nie pomoge !

  • Użytkownik

Reputacja: 60
Pomocny

  • Postów:242
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 25.03.2016 14:22

proszę oto bind:

bind "q" "lastinv"

Wklej go w config.cfg csa :)

 


  • +
  • -
  • 0

- Only DD2 | Asysty ! b_350_20_F7FBFC_F7FBFC_000000_F7FBFC.png

- 4 Maps | Skiny | Asysty ! b_350_20_F7FBFC_F7FBFC_000000_F7FBFC.png

- Cod Mod 401 LvL ! b_350_20_F7FBFC_F7FBFC_000000_F7FBFC.png

 

Zapraszam na CSowicze.pl


#5 ViruS.

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Pomorze
Offline

Napisano 25.03.2016 14:24

Dziękuję!


  • +
  • -
  • 0

#6 ViruS.

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Pomorze
Offline

Napisano 25.03.2016 19:31

Dziękuję!

Jednak nie działa. 

Muszę przyznać, że tego bindu nie było w pliku config.cfg

Po dopisaniu i restarcie serwera także nic się nie dzieje.


Użytkownik ViruS. edytował ten post 25.03.2016 19:36

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych