Witam! mam taki problem poniewaz gram na cod modzie na botach. wszystko pieknie wgrane i wszystko dziala oprocz tego ze ja nie dostaje perku po zabiciu a boty dostaja. co mam zrobic z tym fantem? pomozcie proszę :C
z gory dziekuje za pomoc!
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 23.03.2016 19:22
Witam! mam taki problem poniewaz gram na cod modzie na botach. wszystko pieknie wgrane i wszystko dziala oprocz tego ze ja nie dostaje perku po zabiciu a boty dostaja. co mam zrobic z tym fantem? pomozcie proszę :C
z gory dziekuje za pomoc!
Napisano 10.04.2016 00:01
Muszą być dobrze skonfigurowane boty z Silnikiem Coda też tak miałem gdyż w swoim CS mam zwykłe boty z CS'a i PoDBoty skonfigurowane pod silnik i gdy jestem na zwykłych perku nie dostaje a na PodBotach dostaje.
Napisano 12.04.2016 14:58
Muszą być dobrze skonfigurowane boty z Silnikiem Coda też tak miałem gdyż w swoim CS mam zwykłe boty z CS'a i PoDBoty skonfigurowane pod silnik i gdy jestem na zwykłych perku nie dostaje a na PodBotach dostaje.
teraz mi boty nie wybieraja nawet klas po wgraniu frakcji . nie wiem co jest nie tak. mozesz mi pomoc? przesle Ci wszystkie pliki co trzeba tylko powiedz jakie i oczywiscie za pomoc dam +
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
problem z kompilacjaNapisany przez Anonimowy09, 21.01.2025 ![]() |