Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Gun Xp Mod 2.0 PL


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bez@ImiennY

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.03.2016 21:28

Cześć ! Chciałem zrobić zombi mod + Gun xp mod , po czym gdy wgrywam Gun Xp Mod 2.0 PL wyskakuje mi coś takiego :

 

SS- http://i66.tinypic.com/2zrqkoh.jpg

 

Posiadam zombi mod 5.0 (http://amxx.pl/topic...-mod-plague-50/) oraz Gun XP mod ( http://amxx.pl/topic/34303-gun-xp-mod-20-pl-zapis-na-nick/ )

 

Bardzo potrzebuje pomocy, nie mam pojęcia co mam zrobić ;(.


Użytkownik Bez@ImiennY edytował ten post 20.03.2016 21:29

  • +
  • -
  • 0

#2 wonsz żeczny

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:103
  • Imię:Wonsz
  • Lokalizacja:Żeka
Offline

Napisano 21.03.2016 00:07

Wgrałeś plik txt do cstrike/addons/amxmodx/data/lang ??


  • +
  • -
  • 0

Sprzedam czysty serwer:

** Hosting: 1s1k

** Ważność: +40 dni

** Koszt: Paysafecard 20 zł

Za dodatkową opłatą wykonam na niego paczkę z unikalnymi pluginami.


#3 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 21.03.2016 01:59


Wgrałeś plik txt do cstrike/addons/amxmodx/data/lang ??

Jakby wgrał to by nie było tych napisów :)


  • +
  • -
  • 0

#4 Bez@ImiennY

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.03.2016 08:24

Wonsz żeczny , tak wgrałem to data/lang  . Może mój gunxpmod jest stary ? Bo gdy wgrywałem go na Zombi mod 4.3 to działał, a jak wgrałem na zombimod 5.0 to już nie działa ?


Użytkownik Bez@ImiennY edytował ten post 21.03.2016 08:38

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych