Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

HLSW - problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Tiger_pl

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:161
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.10.2009 20:59

Mam 4 serwery i na trzech gdy pobieram logi jest wszystko ok .Szybko pobiera logi (Pobierz logi (internet) z serwera ale na 4 serwerze już nie .
Pokazuje sie po paru sekundach okienko informujące ,że:
LogAdress:timeout



HLSW can't receive server log.

I na prawdę nie łapię czemu tam mam na 3 serwerach ok a tu lipa....
Edit: Sorry za napisanie w nieodpowiednim dziale i dziekuje za przesunięcie go.
Nie zwrociłem na to uwagi.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych