Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Pluginem Menu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mr.Tnctproo

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:82
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Cardiff / Zywiec
Offline

Napisano 08.03.2016 21:56

Zrobilem plugin menu na moj serwer ale przy kompilacji mi wyskakuja bledy:

Spoiler
 
Script:
Spoiler
 
 
Wychidzi nato ze blad jest tu:
    { 
       case 1 : server_cmd(id, "say /vip");
  case 2 : server_cmd(id, "say /sklepsms");
       case 3 : server_cmd(id,"say rtv");
       case 4 : show_motd(id, "motd.txt");
       case 5 : server_cmd(id,"say /top15");
  case 6 : server_cmd(id, "say /kontakt");
       case 8 : server_cmd(id,"disconnect");
    }
ale dlaczego jest blad to juz nie wiem. 
kiedys uzywalem to menu bez problemu a teraz jakis problem :/

  • +
  • -
  • 0

Masz problem z tym jak ja pisze ??? To sie czep, nie mieszkam w PL 10lat.

 

76561198031353896.pngAddFriend.png


#2 Mr.Tnctproo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:82
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Cardiff / Zywiec
Offline

Napisano 08.03.2016 22:45

Okazalo sie, ze zmienienie

server_cmd

 

na:

 

client_cmd

 

zadzialalo i juz nie ma zadnych problemow

 

proszę temat do zamkniecia

 

//close

 

 

 

 

 

//offtopic

jak mozecie to naprawcie by mozna bylo edytowac swoje posty 


  • +
  • -
  • 0

Masz problem z tym jak ja pisze ??? To sie czep, nie mieszkam w PL 10lat.

 

76561198031353896.pngAddFriend.png


#3 Defekt muzgó

    ✓ Wyimaginowany Jednorożec ✓

  • Power User

Reputacja: 248
Wszechwidzący

  • Postów:983
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.03.2016 00:03

Masz

Spoiler

 

@

@Edit

 

Nie widziałem 2 posta ;P


Użytkownik asik edytował ten post 09.03.2016 00:03

  • +
  • -
  • 1

Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów od zera, za zero.


#4 Mr.Tnctproo

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:82
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Cardiff / Zywiec
Offline

Napisano 09.03.2016 10:04

dzięki za chec pomocy :) + leci i tak :D


  • +
  • -
  • 0

Masz problem z tym jak ja pisze ??? To sie czep, nie mieszkam w PL 10lat.

 

76561198031353896.pngAddFriend.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych