Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amxmodmenu/hp /me


Najlepsza odpowiedź caro, 24.02.2016 23:30

Ja myślę, że to bardziej wina twojego configu.
 
Sprawdź w cstrike>>config.cfg następujące komendy(bindy):

bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"

Jeżeli masz inaczej zbindowane 6,7,8,9, to zmień na @UP. Mam nadzieję ,że pomogłem.

Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Diabla_Gora

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 24.02.2016 20:55

chce włączyć na swoim serwerze komendy /hp i /me wchodze w amxmodmenu i chcę przejść na drugą karte klikając 9.More... Ale pojawia się problem ( opcje od 6 do 9) klikam klikam i nic ... menu nie znika menu się nie przełącza na druga karte poprostu jak bym miał wyłączony dostęp do tych funkcji ... POMOCY !!!!

 


  • +
  • -
  • 0

#2 NNK

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Limanowa
Offline

Napisano 24.02.2016 21:02

dodaj sobie wszystkie flagi w users.ini, ewentualnie podmien to co dalem w zalaczniku

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_6D6D6D_6D6D6D_D2D2D2_591F11.png

 


#3 caro

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:61
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2016 23:30   Najlepsza odpowiedź

Ja myślę, że to bardziej wina twojego configu.
 
Sprawdź w cstrike>>config.cfg następujące komendy(bindy):

bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"

Jeżeli masz inaczej zbindowane 6,7,8,9, to zmień na @UP. Mam nadzieję ,że pomogłem.


  • +
  • -
  • 0

#4 Kowalsky

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:415
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:San José
Offline

Napisano 25.02.2016 10:53

A ja na Twoim miejscu usunąłbym średnik w plugins.ini przed

;statsx.amxx		; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx		; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx	; weapons stats logging (CSX Module required!)

  • +
  • -
  • 0
baner_230x60.png




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych