Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z /klasa.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Złotówka

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:244
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 07.10.2009 14:10

Witam,
Mam probelm z DiabloModem. A właściwie z Konfiguracja SQL. RObie wszystko jak należy tak jak opisywał to DK restartuje serwer wchodze i nie wyskakuje /klasa. Wersja diablo 5.8d ... tam samo też dzieje mi sie przy 5.9l proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 07.10.2009 14:52

Gdzie masz bazę? Jeśli na płatnym hostingu to z reguły musisz udostępnić dostęp z zewnątrz :)
  • +
  • -
  • 0

#3 Złotówka

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:244
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 07.10.2009 15:26

Nie mam baze danych na www.host.sk tak jak DK napisał ze najlepiej załżyć tam a więc założyłem :) .
  • +
  • -
  • 0

#4 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 07.10.2009 15:51

Wrzuć logi z diablo.log i test.log
  • +
  • -
  • 0

#5 Złotówka

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:244
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 07.10.2009 16:08

// długie logi proszę dawać do załącznika

[ Dodano: 07-10-2009, 17:29 ]
Dobra naprawiłem w 50% Chyba :D. Mam tabele w bazie danych ale nie mam /klasa na serwerze :( . POMOCY! Ludzie!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych