Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

AMXBans : Screens


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 kumitsu123

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.02.2016 10:36

Mam 3 serwery CS 1.6 i AMXBANSA  1.6.1..

Problem polega na tym ze na kazdym serwerze mam 2 razy w menu admina AMXBans : Screens

czytalem sporo na necie co i jak ale kazdy pisze "ze sobie poradzil i nie ma rozwiazania"

Wyglada to tak:

 

http://i65.tinypic.com/14ale1t.jpg

 

proszę o pomoc bo przeinstalowalem bansa i znow to samo


  • +
  • -
  • 0

#2 heniu1111

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:200
  • GG:
  • Imię:heniu
  • Lokalizacja:zapomniałem
Offline

Napisano 02.02.2016 11:19

Miałem to samo i podmieniłem pliki amxx i sma. I to powinno wystarczyć 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 kumitsu123

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.02.2016 11:29

zamienilem juz nie raz wzialem Twoje i to samo. W menu jest juz 1 amxbans: screens ale jak klikam 5 ss to nic sie nie dzieje. nie daje bana ani nie ma ss


  • +
  • -
  • 0

#4 heniu1111

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:200
  • GG:
  • Imię:heniu
  • Lokalizacja:zapomniałem
Offline

Napisano 02.02.2016 11:31

A łączy ci z bazą mysql ?

 


  • +
  • -
  • 0

#5 Napad

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:134
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Nuke
Offline

Napisano 02.02.2016 11:33

Daj wycienk z konsoli .


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 

REAKTYWACJA serw​era PaintBall 1 ​Taki w Polsce we​jdź i się przeko​naj!, IP 31.186.​82.128:27045 !  ​(SZYBKA REKRUTAC​JA OTWARTA POSZU​KUJEMY PILNIE AD​MINÓW)


#6 heniu1111

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:200
  • GG:
  • Imię:heniu
  • Lokalizacja:zapomniałem
Offline

Napisano 02.02.2016 11:37

Pokaż plugins.ini 


  • +
  • -
  • 0

#7 kumitsu123

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.02.2016 18:24

Wiecie co.. Usunalem dokladnie kazdy plik amxbansa i wgralem na nowo.. Blad usuniety mozna zamknac


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych