Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z botami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 DarkvTen

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:54
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 30.01.2016 18:55

Witam. Mam problem z botami które wchodzą na serwer, mianowicie jest to IP (różnorodnie prezentowane). Brak możliwości wyrzucenia, zbanowania.

Wgrałem fakedetector_v_2.1.3 i nie pomaga. Ktoś ma jakiś pomysł?

 


  • +
  • -
  • 0

= Zombie Plague =

 

1-0-0.png

 

IP: 193.33.176.176:27015


#2 Paczo121

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Sucha
Offline

Napisano 30.01.2016 20:48

https://forums.allie...ad.php?t=203063

 

blokuje wszystko. od fake clienta po adresy stron w ip,www etc.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych