Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Odświeżanie?


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 nitr0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:109
  • GG:
  • Lokalizacja:Warsss
Offline

Napisano 25.01.2016 19:22

public plugin_cfg()
{
nVault = nvault_open( "TotalTimeConnection" );


if ( nVault == INVALID_HANDLE )
{
set_fail_state("Error opening nVault");
}
}


public LoadTime(id)
{
new AuthID[ 35 ];
get_user_authid( id , AuthID , charsmax( AuthID ) );


new data[ 15 ];


if( nvault_get( nVault , AuthID , data , charsmax( data ) ) )
{
new space = contain( data , " " );


if( space > -1 )
{    
new valTimeSeconds[ 4 ];
new valTimeMinute[ 4 ];


formatex( valTimeSeconds , space , "%s" , data );
formatex( valTimeMinute , charsmax( valTimeMinute ) ,"%s" , data[ space + 1 ] );


timeSeconds[ id ] = str_to_num( valTimeSeconds );
timeMinute[ id ] = str_to_num( valTimeMinute );
}
}


else
{
timeSeconds[ id ] = 0;
timeMinute[ id ]  = 0;
}
} 

Mam taki oto kod, i wyświetlam to w hudzie jak zrobić odświeżanie tego np przybywa 1s to w hudzie dodaje 1s


  • +
  • -
  • 0

#2 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 25.01.2016 21:17

zrób task na 1.0 sekundy i wyświetlaj w tasku pobierając aktualną wartość, tylko że radzę to liczyć w zmiennej, wyciąganie z nvaulta co sekundę kilkudziesięciu wpisów mija się z optymalnością


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych