Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Stats diablo www


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 anakreont

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Ze szczecina
Offline

Napisano 06.10.2009 10:32

Mam taki problem:
Ustawilem wszystkie cwary do laczenia sie baza danych diablomoda i wyskakuje mi taki blad na stronie glownej:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'snipses'@'localhost' (using password: YES) in /diablo/index.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /diablo/index.php on line 5

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /diablo/index.php on line 39

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /diablo/index.php on line 39

Wersja mysql na serwerze: Wersja klienta MySQL: 5.1.37
Serwer: db4free.net

proszę o pomoc.

Wersja statsow 2.0
  • +
  • -
  • 0

#2 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 06.10.2009 15:06

No chyba nie wszystkie bo tu widać że masz zły host powinien być db4free.net, a nie localhost
  • +
  • -
  • 0

#3 anakreont

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Ze szczecina
Offline

Napisano 06.10.2009 18:47

$dbhost = "db4free.net:3306";

Tak mam...
Wiec jednak nie localhost
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych