Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z klasamiZostaną załadowane po odrodzeniu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Sztabson

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.01.2016 18:30

Witam

Zainstalowałem Diablo Mod Core 1.2.1 Betaby DarkGL łączy się z bazą danych bo stworzyło sobie ładnie na każdą klasę. Lecz pokazuje mi że zostaną załadowane po odrodzeniu potem następuje ponowne wybranie klasy i znowu to samo...

Logi:

L 01/10/2016 - 18:14:57: Start of error session.
L 01/10/2016 - 18:14:57: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20160110.log")
L 01/10/2016 - 18:14:57: Expected 0 parameters, got 1
L 01/10/2016 - 18:14:57: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")
L 01/10/2016 - 18:14:57: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")
L 01/10/2016 - 18:14:57: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)
L 01/10/2016 - 18:14:57: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4253)
L 01/10/2016 - 18:14:57: [AMXX]    [2] diablo_nowe.sma::wybierzFrakcjeHandle (line 3094)
L 01/10/2016 - 18:17:06: Expected 0 parameters, got 1
L 01/10/2016 - 18:17:06: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")
L 01/10/2016 - 18:17:06: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")
L 01/10/2016 - 18:17:06: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)
L 01/10/2016 - 18:17:06: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4253)
L 01/10/2016 - 18:17:06: [AMXX]    [2] diablo_nowe.sma::wybierzFrakcjeHandle (line 3094)
L 01/10/2016 - 18:20:16: Expected 0 parameters, got 1
L 01/10/2016 - 18:20:16: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")
L 01/10/2016 - 18:20:16: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")
L 01/10/2016 - 18:20:16: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)
L 01/10/2016 - 18:20:16: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::client_disconnect (line 2507)
 

error logi:

L 01/10/2016 - 18:27:02: Expected 0 parameters, got 1
L 01/10/2016 - 18:27:02: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo_nowe.amxx")
L 01/10/2016 - 18:27:02: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")
L 01/10/2016 - 18:27:02: [AMXX]    [0] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4255)
L 01/10/2016 - 18:27:02: [AMXX]    [1] diablo_nowe.sma::ExecuteForwardIgnoreIntOneParam (line 4253)
L 01/10/2016 - 18:27:02: [AMXX]    [2] diablo_nowe.sma::wybierzFrakcjeHandle (line 3094)  

W diablo.log już nic się nie dodaje. 

Czy możecie mi coś podpowiedzieć jak to rozwiązać? 

 

 
 

  • +
  • -
  • 0

#2 Frewks

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 29.01.2016 11:27

Podpinam się do kolegi, również mam ten sam błąd jak wyżej.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych