Plugin /usp bez ammo i respawn przez 15 se...
Sanchey
10.01.2016
Witam.
Potrzebowałbym pluginów na serwer gdzie po napisaniu na say /usp gracz dostaje usp bez amunicji oraz plugin który bedzie respił na początku rundy przez 15 sekund a potem się wyłączał.
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś taki plugin napisał bądź podał link do istniejącego pluginu
Pozdrawiam
serwerowicz
10.01.2016
domyślając się chcesz aby ta komenda aby drużyna TT miala usp na start wiec to wystarczy zmienić bron pierwsza z glock na usp a ten respawn ma polegać na tym ze masz 15 s bez ruchu na zakup broni ? jesli tak to otwierasz plik w server.cfg znajdujacy sie w cstrike szukasz
mp_freezetime 6
i zamieniasz na
Sanchey
10.01.2016
Plugin usp działa bez zarzutu.. tylko wgralem go na początku i zamiast usp dawało mi deagla.. ale wystarczyło w sma zmienić z weapons_deagle na weapons_usp
leci plusik alleluja
Ps. Chodzi mi o plugin który będzie respił graczy po śmierci automatycznie przez pierwsze 15 sekund każdej rundy a potem się wyłączał.
nie wiem czy jest coś takiego możliwe do napisania, ale widziałem na czeskim serwerze coś podobnego
Użytkownik Sanchey edytował ten post 10.01.2016 19:32
Sanchey
10.01.2016
wybaczcie za spam ale jeszcze spostrzegłem pewien błąd w tym skrypcie.. na usp po ponownym wpisaniu /usp dostajemy 12 ammo chciałbym żeby takie coś nie było możliwe..
sorry za zakłopotanie.. będę wdzięczny bardzo