←  Pluginy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Nowy Plugin
Plugin /usp bez ammo i respawn przez 15 se...

• +
  • -
Sanchey - zdjęcie Sanchey 10.01.2016

Witam.

Potrzebowałbym pluginów na serwer gdzie po napisaniu na say /usp gracz dostaje usp bez amunicji oraz plugin który bedzie respił na początku rundy przez 15 sekund a potem się wyłączał.

Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś taki plugin napisał bądź podał link do istniejącego pluginu

Pozdrawiam ;)

Odpowiedz

• +
  • -
serwerowicz - zdjęcie serwerowicz 10.01.2016

domyślając się chcesz aby ta komenda aby drużyna TT miala  usp na start wiec to wystarczy zmienić bron pierwsza z glock na usp a ten respawn ma polegać na tym ze masz 15 s bez ruchu na zakup broni ? jesli tak to otwierasz plik  w server.cfg znajdujacy sie w cstrike szukasz 

mp_freezetime 6

i zamieniasz na

mp_freezetime 15 
Odpowiedz

• +
  • -
Alelluja - zdjęcie Alelluja 10.01.2016

Sprawdź to USP.

Załączone pliki

• Załączony plik  dajusp.sma   736 bajtów   76 Ilość pobrań
Odpowiedz

• +
  • -
Alelluja - zdjęcie Alelluja 10.01.2016

serwerowicz jemu chodziło o taki AutoRespawn przez 15 Sekund -_-

Odpowiedz

• +
  • -

Plugin usp działa bez zarzutu.. tylko wgralem go na początku i zamiast usp dawało mi deagla.. ale wystarczyło w sma zmienić z weapons_deagle na weapons_usp

leci plusik alleluja :)

Ps. Chodzi mi o plugin który będzie respił graczy po śmierci automatycznie przez pierwsze 15 sekund każdej rundy a potem się wyłączał.

nie wiem czy jest coś takiego możliwe do napisania, ale widziałem na czeskim serwerze coś podobnego :)

Użytkownik Sanchey edytował ten post 10.01.2016 19:32
Odpowiedz

• +
  • -

wybaczcie za spam ale jeszcze spostrzegłem pewien błąd w tym skrypcie.. na usp po ponownym wpisaniu /usp dostajemy 12 ammo chciałbym żeby takie coś nie było możliwe.. 

sorry za zakłopotanie.. :( będę wdzięczny bardzo :)

Odpowiedz