Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z qtm_codmod


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 MateuszCODE

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Iława
Offline

Napisano 07.01.2016 16:02

Witam mam problem z codmodem

L 01/06/2016 - 20:50:25: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 01/06/2016 - 20:50:25: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ExecuteForward")
L 01/06/2016 - 20:50:25: [AMXX]    [0] 70cshr68.sma.p::UstawNowaKlase (line 361)
L 01/06/2016 - 20:50:25: [AMXX]    [1] 70cshr68.sma.p::UsunUmiejetnosci (line 546)
L 01/06/2016 - 20:50:25: [AMXX]    [2] 70cshr68.sma.p::client_authorized (line
 gdy włączyłem debuga

tutaj sma
http://www.gg.pl/dys.../QTM_CodMod.sma


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych