Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd ! half life launcher


Najlepsza odpowiedź Tecu, 05.01.2016 16:10

Próbowałem ogarniać rejest do tego komp po formacie moze z tydzień ;] Chyba napisałem że dopiero co robiłem reinstall steam jak i cs 1.6 wiec pliki sa spojne. Kolega tez tak ma i też nei wie o co chodzi

Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tecu

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Lbn
Offline

Napisano 04.01.2016 19:11

Yo mam bardzo dziwny problem ;/ Wchodząc na pewien serwer  po powiedzmy 5-10 sekundach wyskakuje błąd ale gdy go "oleje" i wrócę do cs-a mogę grać smile.png Jest tak tylko jeśli wchodzę na ten jeden serwer  wie ktos o co moze chodzic ?
Dodam że chwile temu przeinstalowałem steam i cs-a ;/ licząc że to pomoże a  nie pomogło.
Jeśli komuś to coś da to w  dzienniku zdarzeń jest to:
Aplikacja powodująca błąd hl.exe, wersja 1.1.1.1, moduł powodujący błąd libcef.dll, wersja 1.989.464.0, adres błędu 0x0002f130.

ale mi to nic nie daje. próbowałem różne pliki wymieniac i nic to nie dało. Pierwszy raz widzę coś takiego ;/ rozumiem przy odpalaniu ale nie przy wcejsciu na jeden serwer
http://www.fotosik.p...0f7c0434f28b032


Użytkownik Tecu edytował ten post 04.01.2016 19:12

  • +
  • -
  • 0

#2 Kowalsky

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:415
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:San José
Offline

Napisano 05.01.2016 00:57

Przeskanuj swój komputer antywirusem i skorzystaj z jakiegoś programu do szukania problemów z rejestrem (np. CCleaner). Możesz też spróbować zweryfikować pliki gry na steamie.


  • +
  • -
  • 0
baner_230x60.png

#3 Tecu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Lbn
Offline

Napisano 05.01.2016 16:10   Najlepsza odpowiedź

Próbowałem ogarniać rejest do tego komp po formacie moze z tydzień ;] Chyba napisałem że dopiero co robiłem reinstall steam jak i cs 1.6 wiec pliki sa spojne. Kolega tez tak ma i też nei wie o co chodzi


  • +
  • -
  • 0

#4 MyVision

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 08.01.2016 11:16

Najlepiej przeskanuj kompa antywirusem bootowalnym. Taki antywir w 100% pokaże Ci, czy coś się nie ostało jednak z wirusów.


  • +
  • -
  • 0

Poza manią gier komputerowych uwielbiam skakać ze spadochronem!





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych