Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Problem z odświeżaniem F5 (Service Temporarily Unavailable)

php

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Permanent212

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 24.12.2015 23:03

Witam.
Posiadam forum phpbb By przemo 1.12.7.
Problem polega na tym, że gdy dowolna osoba wejdzie na moje forum i dłużej przytrzyma klawisz F5, forum automatycznie pada. Tak to wygląda gdy padnie:http://i.imgur.com/b5gBTfP.png
Osoba która to robi, nie zamierza przestać, jedyne co mogę robić, to blokować ip z panelu, ale co mi po tym? Przecież nie będę cały dzień siedział i blokował, skoro pracuje 8 godzin dziennie, banowanie hosta tez odpada, bo to upc i orange... Już próbowałem sztuczek z javascript, ale nawet to omija. Jest jakiś sposób?. Zanim ktoś napiszę o ograniczeniu zapytań do bazy: Strona wygenerowana w 0,23 sekundy. Zapytań do SQL: 11


Użytkownik Permanent212 edytował ten post 24.12.2015 23:05

  • +
  • -
  • 0

#2 KochamFootball

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:222
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 24.12.2015 23:06

Masz forum na hostingu czy na VPS?


  • +
  • -
  • 0

Gdzie moje ciastka?


#3 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 24.12.2015 23:07

Na hostingu.


  • +
  • -
  • 0

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.12.2015 04:36

Jakieś logi php ?


  • +
  • -
  • 0

#5 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 26.12.2015 01:53

Jakieś logi php ?

Jedyne logi to z Cpanelu o przekroczeniu alokowanej pamięci 68MB


  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 26.12.2015 02:56

Czy masz dostęp do ustawień php ?


  • +
  • -
  • 0

#7 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 27.12.2015 19:50

Oczywiście.


  • +
  • -
  • 0

#8 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.12.2015 22:37

Więc pokaż je :)


  • +
  • -
  • 0

#9 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 28.12.2015 12:47

Pytasz o index?


  • +
  • -
  • 0

#10 KochamFootball

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:222
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 28.12.2015 20:27

Pyta o php.ini ;)


  • +
  • -
  • 0

Gdzie moje ciastka?


#11 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 28.12.2015 21:04

Pyta o php.ini ;)

Nie mam takiego pliku. Jedyne pliki z takich ważniejszych jeżeli chodzi o ustawienia to - index.php, configi i nazwastylu.css


  • +
  • -
  • 0

#12 KochamFootball

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:222
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 28.12.2015 21:21

To nie da rady. 

Zrób na serwerze plik phpinfo.php a w środku daj:

<?php

phpinfo();

?>


  • +
  • -
  • 0

Gdzie moje ciastka?


#13 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 29.12.2015 02:43

Zrobiłem i wrzuciłem go do głównego folderu serwera.


  • +
  • -
  • 0

#14 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 03.01.2016 20:13

Pomoże ktoś?

 

Odświeżam.


  • +
  • -
  • 0

#15 KochamFootball

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:222
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 03.01.2016 20:41

Pisz do hostingu


  • +
  • -
  • 0

Gdzie moje ciastka?


#16 Permanent212

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 08.01.2016 19:56

Do zamknięcia. Po rozmowie z hostingiem, muszę uciekać z tego syfu. Przenoszę się na home.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: php

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych