Witam Wszystkich forumowiczów, gram w CS od kilku dobrych lat, ponadto interesuje się kulinariami i gotowaniem. Na forum trafiłem ponieważ poszukuje informacji o amxx, które pewnie znajdę wśród forumowiczów i masy tematów, które są tutaj dostępne. Na co dzień mieszkam w Szczecinie w Zachodniopomorski. Młody, z ambicjami. Mam nadzieje, że moja obecność na forum będzie dla użytkowników wartościowa
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22.12.2015 00:13
Ciekawość to pierwszy ze stopni do piekła ? Wątpię - ciekawość to oznaka inteligencji
Przepis na naleśniki też może być ciekawy - sprawdź
Napisano 30.12.2015 23:37
Witam
Napisano 21.01.2016 13:28
Cześć wszystkim! Jestem Weronika i jestem nowa na forum. Mam nadzieję, że kobiety mają tu wstęp
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: counter strike, cs, witam
CS:GO
eXpensiv LomzaeXpensiv Lomza Napisany przez ezilss, 16.08.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
[Skill-Town.eu] Zapraszamy do wspólnego rozwoju!Skill-Town.eu :: Twoje miasto skilla Napisany przez MocnyAmper, 01.06.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
Problem z perkiem Tarcza Swatnie dzialajaca tarcza Napisany przez neolagg, 23.07.2021 ![]() |
|
![]() |
|||
Poszukiwana ekipa do sieciNapisany przez feaccik, 23.01.2021 ![]() |
|
![]() |
|||
taniec na koniec rundyszukam pluginu Napisany przez Malu, 06.01.2021 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych