Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dodaniem flagi do pluginu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 devil11

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:186
  • Imię:nie ma
  • Lokalizacja:radom
Offline

Napisano 20.12.2015 18:00

Witam

Mam mały problem z ograniczeniem pluginu na flagę, chce do niego dodać taki warunek

 

if (!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H))
    {
        client_print(id, print_center, "Nie masz uprawnien do tego. Aby zmienic model musisz posiadać vipa.")
        return PLUGIN_HANDLED;
    }  

 

Acz kolwiek w którym kolwwiek miejscu bym nie umieścił plugin nie daje się skompilować,plugin umieszczam w załączniku  Załączony plik  knife.sma   4,63 KB  22 Ilość pobrań
  knife.amxx


  • +
  • -
  • 0

#2 Kmf!p

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:211
  • Lokalizacja:knyszyn
Offline

Napisano 20.12.2015 18:28

nie dziwie sie skoro wklejasz ten warunek w plugin_init

 

wklej go albo od razu jak sie menu otwiera wtedy nawet nie bedzie sie pokazywac graczowi bez flagi te menu albo w cureweapon wtedy nie bedzie pokazywac tylko skinu...


  • +
  • -
  • 0
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 

CodMod- 31.186.82.99:23510
Only Dust2- 31.186.82.99:23544

#3 devil11

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:186
  • Imię:nie ma
  • Lokalizacja:radom
Offline

Napisano 20.12.2015 20:08

Mógł bym cię poprosić o takową modyfikację niestety dziś wszystko z tym idzie mi pod górkę


  • +
  • -
  • 0

#4 Kmf!p

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:211
  • Lokalizacja:knyszyn
Offline

Napisano 20.12.2015 20:32

wstawilem tylko warunek, menu bez flagi nie wlaczy sie raczej...

 

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 

CodMod- 31.186.82.99:23510
Only Dust2- 31.186.82.99:23544

#5 devil11

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:186
  • Imię:nie ma
  • Lokalizacja:radom
Offline

Napisano 08.01.2016 18:28

Mógł by ktoś poprawić daną funkcję aby menu nie pozywało się  bez odpowiedniej flagi obecny zapis jest ne skuteczny


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych