Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

SourceBans Master failed to open stream


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 4motion

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 14.10.2015 23:22

Witam mam problem bardzo duży na początku wgrałem sobie SB 1.8.4 zainstalowalem działał lecz nie do końca bo nie mogłem sie połączyć z serwerem Error connection, usunołem z FTP go i wgrałem 2,0 lecz przed jak i po zainstalowaniu wyskoczyło mi takie coś

Warning: require(/home2/frab31d0/public_html/web/application/config/sourcebans.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/frab31d0/public_html/web/application/config/main.php on line 3 Fatal error: require(): Failed opening required '/home2/frab31d0/public_html/web/application/config/sourcebans.php' (include_path='.:/usr/lsphp53/lib/php') in /home2/frab31d0/public_html/web/application/config/main.php on line 3

sprawdziłem owy plik i chodzi o tą linijke:

$parent=require(dirname(__FILE__).'/sourcebans.php');

Lecz nie wiem co jest w niej źle jedyny plik /sourcebans.php posiadam w framework/message/PL 

wtedy sie wkurzyłem i wgrałem znów v 1.8.4 (tą samą co wcześniej działała) i po wgraniu patrze a tu zonk..

Warning: include_once(/home2/frab31d0/public_html/sourcebans/includes/CSystemLog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/frab31d0/public_html/sourcebans/init.php on line 36 Warning: include_once(): Failed opening '/home2/frab31d0/public_html/sourcebans/includes/CSystemLog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lsphp53/lib/php') in /home2/frab31d0/public_html/sourcebans/init.php on line 36 Warning: include_once(/home2/frab31d0/public_html/sourcebans/includes/CUserManager.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/frab31d0/public_html/sourcebans/init.php on line 37 Warning: include_once(): Failed opening '/home2/frab31d0/public_html/sourcebans/includes/CUserManager.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lsphp53/lib/php') in /home2/frab31d0/public_html/sourcebans/init.php on line 37 Warning: include_once(/home2/frab31d0/public_html/sourcebans/includes/CUI.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/frab31d0/public_html/sourcebans/init.php on line 38 Warning: include_once(): Failed opening '/home2/frab31d0/public_html/sourcebans/includes/CUI.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lsphp53/lib/php') in /home2/frab31d0/public_html/sourcebans/init.php on line 38 Please delete the install directory before you use SourceBans

proszę o pomoc bo cały dzień na tym straciłem i do niczego nie doszłem :/


  • +
  • -
  • 0

#2 Koraks

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:37
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 15.10.2015 17:07

Zainstaluje 1.4.4 1.4.1.1 :) Ona nigdy nie zawodzi, aczkolwiek delikatnie przycina przy ponad 4000 banów :)


Użytkownik Koraks edytował ten post 15.10.2015 17:14

  • +
  • -
  • 0

#3 4motion

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 15.10.2015 22:33

to samo :) ... ja juz nie wiem ...

 

zainstalowalem 2.0 udało sie ale za chiny ludowe nie działa setting, plugins, logs no i jak zawsze serwery sie nie połączą 

N/A	N/A	Could not connect to server (185.36.169.100:28135)

baza dobra, pliki na serwer wgrane... z amxbansem nigdy nie miałem problemu a to jest jakaś kpina albo ja jestem debilem :D

 

zrobiłem konto testowe może ktoś zobaczy

 

adres: http://fragzone.pl/web/

L: test

H test


  • +
  • -
  • 0

#4 Koraks

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:37
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.10.2015 09:03

Zapytaj się hostingu czy portów nie blokują na WWW :)


  • +
  • -
  • 0

#5 4motion

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.10.2015 10:14

rozmawiałem z hostingiem i napisali mi tak:

 

operator
17-10-2015 11:12:26

 

Połączenia udp nie są możliwe. Jesli sa to połączenia tcp to tylko na portach powyżej 35000 do 50000 można wykonywać.

 

 

 

 

czyli co? musze gdzie indziej wgrać sourcebansa ?


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych