Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Error/Crash Plugin Knife-Mod


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DoT3goFrytki

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:165
  • GG:
  • Imię:Piotr
Offline

Napisano 23.09.2015 17:50

Cześć, coś tam się bawiłem z pluginem i teraz mi crashuje serwer tz. wyłącza się i włącza jest to tak gdy kliknie ktoś na Zółty scyzoryk 

Sprawdził by ktoś co jest nie tak i pomógł naprawić ? Z góry dziękuje .Sma daje w załączniku

 

Spoiler
 
 
Oraz tu :)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 DoT3goFrytki

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:165
  • GG:
  • Imię:Piotr
Offline

Napisano 24.09.2015 18:11

Dobra Dzięki ze tak się rwaliście ,aby mi pomóc ... >.> poradziłem sobie sam. Temat do zamknięcia.


  • +
  • -
  • 0

#3 StoDwaJeden

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:68
  • Imię:Fajne
  • Lokalizacja:Daleka
Offline

Napisano 24.09.2015 18:18

Przydało by się info jak sobie poradziłeś? Może ktoś ma podobny problem


  • +
  • -
  • 0

#4 DoT3goFrytki

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:165
  • GG:
  • Imię:Piotr
Offline

Napisano 24.09.2015 18:24

Chymm edytowałem plugin od nowa xD A dokładniej źle pozmieniałem to 

 

case 0: {

 
format(vModel,55,"models/Andros/v_swieta.mdl")
 
format(pModel,55,"models/Andros/p_swieta.mdl")
 
}
 
case 1: {
 
format(vModel,55,"models/Andros/v_lowca.mdl")
 
format(pModel,55,"models/Andros/p_lowca.mdl")
 
}
 
case 2: {
 
format(vModel,55,"models/Andros/v_tiki")
 
format(pModel,55,"models/Andros/p_tiki")
 
}
 
case 3: {
 
format(vModel,55,"models/Andros/v_yelow.mdl")
 
format(pModel,55,"models/Andros/p_yelow.mdl")
 
}
 
case 4: {
 
format(vModel,55,"models/Andros/v_blue.mdl")
 
format(pModel,55,"models/Andros/p_blue.mdl")
 
}

 z tym

 

precache_model("models/Andros/v_lowca.mdl")

 
precache_model("models/Andros/p_lowca.mdl")
 
precache_model("models/Andros/v_blue.mdl") 
 
precache_model("models/Andros/p_blue.mdl") 
 
precache_model("models/Andros/v_tiki.mdl")
 
precache_model("models/Andros/p_tiki.mdl")
 
precache_model("models/Andros/v_yelow.mdl")
 
precache_model("models/Andros/p_yelow.mdl")
 
precache_model("models/Andros/v_swieta.mdl") 
 
precache_model("models/Andros/p_swieta.mdl")
 

I to chyba przez to były te crashe 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych