Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Poważny problem. Pomocy.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Krip

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
Offline

Napisano 21.09.2015 22:35

Cześć wszystkim.

Sprawa dotyczy cs'a GO.

Mianowicie.

Postanowiłem sobie kupić, bo wiadomo dużo ludu gra w te grę więc. Grę zakupiłem gdzieś w kwietniu, ale straciłem zapał, bo męczyłem się cały czas z problemem który nęka mnie od kilku miesięcy ^^.

Więc tak. Odpalam sobie gierke chcę wbić na boty/serwer/turniej wszystko idzie dobrze, ale jak zacznie wczytywać się mapa wtedy bum.
Cs się ścina, a mi co kilka sekund miga ekran [Raz pulpit raz GO w czarnym tle]. Taki problem widuje dopiero przy końcu wczytywania mapy. Jak już ma się zacząć odliczanie do 5 sekund. A co jest najgorsze w tle słyszę ścinające się strzały z karabinów tak jakbym był połączony z jakimś serwerem, ale coś blokowało wbicie. Podejrzewam, że jest to wina z mojej strony. Musze offać go poprzez ctrl + alt + del inaczej zetnie mi laptopa i muszę go ponownie odpalać.

Dla przykładu. Pobrałem sobie ostatnio Call of Duty MW3.

Wymogi :

Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, łącze internetowe



Gra działa bez problemowo ściny są, ale da się grać.

Wymogi GO :

Core 2 Duo 2 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 256 MB (GeForce 8600 lub lepsza), 7.6 GB HDD, Windows XP/Vista/7


Jak widać GO ma 2 razy mniejsze wymagania od typowego coda ^^.

Mój sprzęt :

Procesor : Intel® Core™ 2 Duo CPU T6500 @ 2.10 Ghz.
Pamięć : 4GB.
Karta graficzna : Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family ( Tak wiem to jedno wielkie *****, ale i tak powinno działać.
Typ Systemu : 64-bitowy sysem operacyjny.


Sam już się pogubiłem, że działają mi gry które mają dużo większe wymagania od goła.

proszę POMOCY!.

A i co warto wspomnieć. Jak uruchomie go 1 raz od razu po instalacji, to w tedy działa, ale jak odpale go 2 raz po wyłączeniu, to wtedy właśnie dzieją się takie rzeczy.

Jak zły dział, to przepraszam, ale licze na waszą pomoc.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych