Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dodawanie paczki co i jak? Pomocy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 misiek120

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
Offline

Napisano 21.09.2015 19:48

Witam chciał bym zrobić swój serwer i chciał bym wgrać na niego paczkę, po wgraniu paczki z forum połowa rzeczy nie działa albo jakieś błedy wyskakuja co i jak wgrac po kolei i jaka paczke PB polecacie ?:)


  • +
  • -
  • 0

#2 Cobra Aka Zabijaka

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 21.09.2015 21:01

Witam chciał bym zrobić swój serwer i chciał bym wgrać na niego paczkę, po wgraniu paczki z forum połowa rzeczy nie działa albo jakieś błedy wyskakuja co i jak wgrac po kolei i jaka paczke PB polecacie ? :)

Najpierw ustal błędy, zobacz error logi itd...

Możesz nawet je wstawić w tym temacie.

Następnie wpisz je tutaj:

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl

 

Gotowe :)


Użytkownik Cobra Aka Zabijaka edytował ten post 21.09.2015 21:02

  • +
  • -
  • 0

#3 misiek120

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
Offline

Napisano 22.09.2015 17:35

mam na serwerze zainstalowanego amx moda 1.8.2 2013 dproto 0.9.322 i po wgraniu na serwer paintbala w ogóle on nie dziala ;33


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych