Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa voices management


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 AloneInTheDark

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Imię:Piotr
Offline

Napisano 29.08.2015 18:13

Witam, otóż zrobiłęm serwer, wszystko działało dobrze, nie ma lagów, lecz jest problem z vm, gracze chcieli abym dodał na serwer vm, dodałem lecz nie działa, tak jak by go nie było.

Z tego co wiem to raczej dobrze wszystko wrzucilem

-sma do scripting

-amxx do plugins

-cvary do amxx.cfg

-txt do lang

 

Może mi ktoś pomoc?


Użytkownik AloneInTheDark edytował ten post 29.08.2015 18:17

  • +
  • -
  • 0

#2 erku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:115
  • Lokalizacja:zielona góra
Offline

Napisano 29.08.2015 20:09

do serwer cfg dopisz sv_alltalk 1
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych