Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

db 5.9, /klasa !


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 cedriK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Hogwart
Offline

Napisano 29.09.2009 17:05

Wgrałem dbmoda 5.9l, założyłem hasło i z kolegą sprawdzałem i wszystko działało, dałem resa gracze wbili i /klasa już nie działala :/
założyłem baze sql'a na host.sk i dałem cvary do amxx.cfg ....

wchodzę w amxmodx/logs/ to w zwykłych logach amxx'a pisze coś takiego:

L 09/29/2009 - 17:38:26: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "SQL_ReadResult") - debug not enabled!
L 09/29/2009 - 17:38:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

i w diablo.log natomiast to:

L 09/27/2009 - 09:00:30: Error on Table query: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111)
L 09/27/2009 - 09:00:30: Could not connect to SQL database.

L 09/29/2009 - 17:46:32: Error on Table query: Access denied for user 'cedrik17
'@'gda1.luffa.pl' (using password: YES)

bardzo proszę o pomoc

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.09.2009 19:29

L 09/27/2009 - 09:00:30: Error on Table query: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111)


Źle ustawiłeś cvar odpowiedzialny za host bazy danych.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 cedriK

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Hogwart
Offline

Napisano 29.09.2009 19:43

czyli ??




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych