Witam, mam problem z pluginem który zrobił mi Linux'. Trochę go przerobiłem żeby odtwarzał dźwięk, musiałem coś zrobić źle bo teraz nie wyświetla w ogóle infa i nie odtwarza dźwięków. Pomoże ktoś?
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fakemeta>
#include <engine>
#include <codmod>
#include <colorchat>
#define PLUGIN "Info o fragach"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Author"
#define TASK 666
new zabicia_gracza[33]
public plugin_init()
{
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR);
register_event("DeathMsg", "Death", "a");
}
public plugin_precache()
{
precache_sound("frag/fraginfo.wav");
}
public client_authorized(id)
{
if(is_user_bot(id))
return;
zabicia_gracza[id] = 0;
}
public client_disconnect(id)
{
if(task_exists(id+TASK))
remove_task(id+TASK);
}
public Death()
{
new killer = read_data(1);
new id = read_data(2);
if(!is_user_connected(id) || !is_user_connected(killer))
return;
if(get_user_team(id) == get_user_team(killer))
return;
zabicia_gracza[killer]++;
if(zabicia_gracza[killer] == 4)
{
client_cmd(id, "spk frag/fraginfo");
set_hudmessage(255, 0, 0, -1.0, 0.25, 0, 6.0, 7.0);
show_hudmessage(killer, "Zdobywajac %i fragow odblokowales dostep do klasy Major Neitsh", zabicia_gracza[killer]);
ColorChat(id, GREEN, "^x04 [FRAG] ^x03 Zabijajac %i graczy odblokowales dostep do klasy ^x04 Major Neitsh", zabicia_gracza[killer]);
ColorChat(id, GREEN, "^x03 [FRAG] ^x04 Zabijajac %i graczy odblokowales dostep do klasy ^x03 Major Neitsh", zabicia_gracza[killer]);
}
if(zabicia_gracza[killer] == 8)
{
show_hudmessage(killer, "Zdobywajac %i fragow odblokowales dostep do klasy kameleon", zabicia_gracza[killer]);
ColorChat(id, GREEN, "^x04 [FRAG] ^x03 Zabijajac %i graczy odblokowales dostep do klasy ^x04 Kameleon", zabicia_gracza[killer]);
ColorChat(id, GREEN, "^x03 [FRAG] ^x04 Zabijajac %i graczy odblokowales dostep do klasy ^x03 Kameleon", zabicia_gracza[killer]);
}
if(zabicia_gracza[killer] == 12)
{
show_hudmessage(killer, "Zdobywajac %i fragow odblokowales dostep do klasy DemoMan", zabicia_gracza[killer]);
ColorChat(id, GREEN, "^x04 [FRAG] ^x03 Zabijajac %i graczy odblokowales dostep do klasy ^x04 DemoMan", zabicia_gracza[killer]);
ColorChat(id, GREEN, "^x03 [FRAG] ^x04 Zabijajac %i graczy odblokowales dostep do klasy ^x03 DemoMan", zabicia_gracza[killer]);
}
}

Dodatki SourceMod