ja mam prowadzony hud, misje i prefix i u mnie wszystko dziala
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 10.10.2015 14:59
Napisano 10.10.2015 21:41
ja mam prowadzony hud, misje i prefix i u mnie wszystko dziala
A jak poradziłes sobie z paką? Masz jakiś osobny plugin?
Bo ludzie jak jest pusty sobie expią podkładając pake...
Napisano 10.10.2015 22:29
wlasnie z tym nic nie robie
Napisano 10.10.2015 23:19
Bardzo Fajny cod mod Łap Repke.
Napisano 10.10.2015 23:20
@Linux'
W momencie gdy jest zmiana mapy i ktos w tym czasie użyje dowolnej komendy /sklep, /klasa itp. Serwer łapie crasha i sie restartuje.
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale wydaje mnie się że to jakiś bug.
Wygląda na to że plugin crashuje serwer z niewiadomych przyczyn. Najczęściej w momencie gry ktoś użyje dowolnej komendy... Nie koniecznie podczas zmiany mapy.
Testowalem to, nic takiego sie nie dzieje. Silnik jest bardzo dobrze napisany i raczej nie posiada zadnych bledow, a jesli juz to drobne. Pewnie sie u ciebie gryzie z innym pluginem.
Napisano 11.10.2015 12:03
@Linux'
W momencie gdy jest zmiana mapy i ktos w tym czasie użyje dowolnej komendy /sklep, /klasa itp. Serwer łapie crasha i sie restartuje.
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale wydaje mnie się że to jakiś bug.
Wygląda na to że plugin crashuje serwer z niewiadomych przyczyn. Najczęściej w momencie gry ktoś użyje dowolnej komendy... Nie koniecznie podczas zmiany mapy.
Testowalem to, nic takiego sie nie dzieje. Silnik jest bardzo dobrze napisany i raczej nie posiada zadnych bledow, a jesli juz to drobne. Pewnie sie u ciebie gryzie z innym pluginem.
Chyba rozwiązałem problem.
Planujesz coś zrobić z tą paką? Np exp za pake od 4 osób na serwerze?
Napisano 17.10.2015 15:48
Chciałbym prosić o drobną poradę. A mianowicie jak dać klasie "niewidzialność" ? Scriptingiem w sourcemod'zie zajmuję się od niedawna i stąd takie pytanie.
Napisano 20.10.2015 11:53
Witam, mam problem z expem, który dodaje się po zabiciu przeciwnika. Exp tak jakby dodaje się losowo, a nie tak jak ustawiłem w silniku modyfikacji.
new xp_kill = 25; new xp_kill_hs = 50; new xp_winround = 50; new xp_objectives = 30; new xp_kill_vip = 50; new xp_kill_hs_vip = 100; new xp_winround_vip = 100; new xp_objectives_vip = 60;
Np. dla vipa dodaje powiedzmy 170-210xp za zabicie w głowe a nie 100 jak jest ustawione w konfiguracji.
Tak się dzieje również z użytkownikami nie będącymi vipem, że przypisuje im złą wartość xp.
W czym może tkwić problem i jak go rozwiązać? Bo ogólnie paczka jest super i wielki plus dla Ciebie.
Napisano 20.10.2015 15:11
to nie jest dokladne chyba tylko jakis przelicznik . Expa dostajesz zaleznie od lvl zabitej osoby im wiekszy lvl tym wiecej expa tak przynajmniej mi sie wydaje po moich obserwacjach na moim serwerze
Napisano 20.10.2015 16:18
Witam, mam problem z expem, który dodaje się po zabiciu przeciwnika. Exp tak jakby dodaje się losowo, a nie tak jak ustawiłem w silniku modyfikacji.
new xp_kill = 25; new xp_kill_hs = 50; new xp_winround = 50; new xp_objectives = 30; new xp_kill_vip = 50; new xp_kill_hs_vip = 100; new xp_winround_vip = 100; new xp_objectives_vip = 60;Np. dla vipa dodaje powiedzmy 170-210xp za zabicie w głowe a nie 100 jak jest ustawione w konfiguracji.
Tak się dzieje również z użytkownikami nie będącymi vipem, że przypisuje im złą wartość xp.
W czym może tkwić problem i jak go rozwiązać? Bo ogólnie paczka jest super i wielki plus dla Ciebie.
Dodawane doswiadczenie to okreslona ilosc + 1 za kazdy poziom ofiary. Pamietac tez trzeba, ze dostajemy dodatkowe doswiadczenie za obrazenia (1dmg = 1xp). Jezeli tego nie chcesz to wystarczy usunac dodatkowe doswiadczenie za obrazenia i za poziom ofiary.
Napisano 25.10.2015 14:53
Ludzie na serwerze się mnie cały czas pytają dlaczego nie mają kevlara. I w sumie nie wiem co im odpowiedzieć?
Dało by się odblokować w jakiś sposób kupowanie kevlara? Czy kevlar robi coś złego z codem?
Napisano 26.10.2015 18:59
Dlaczego mój serwer nie reaguje na ten plugin? Gdy wchodzę na serwer jest tak jakbym nic nie wgrał.
Napisano 26.10.2015 20:07
Gdy próbuję wrzucić ten plik do bazy danych(importować) to coś się nie chce załadować.Proszę o szybką pomoc.
Napisano 08.11.2015 11:25
problem z Prefixem [Premium]... na pierwszej mapie był. Po jej zmianie już nie ma.
Napisano 15.11.2015 21:08
Ten temat nie sluzy do udzielania pomocy tylko do zglaszania ewentualnych bledow w silniku i propozycji. Zalozcie sobie nowe tematy i tam proscie o pomoc .
Planujesz jakiś update? Poprawienie błędów czy coś?
Napisano 16.11.2015 10:16
Ten temat nie sluzy do udzielania pomocy tylko do zglaszania ewentualnych bledow w silniku i propozycji. Zalozcie sobie nowe tematy i tam proscie o pomoc .
Planujesz jakiś update? Poprawienie błędów czy coś?
Jak na razie nie ma takiej potrzeby. Gdyby moze pojawily sie w silniku jakies istotne bledy, to tak.
Napisano 16.11.2015 14:05
Jak na razie nie ma takiej potrzeby. Gdyby moze pojawily sie w silniku jakies istotne bledy, to tak.
Np taki błąd: Jak ktoś wpisze /sklep pod koniec rundy i coś kupi to w następnej rundzie zwraca mmu się cała gotówka któa wydał w tej pierwszej, strasznie głupi i denerwujący błąd bo ludzie sobie kupują expa a potem dostaną itak tą kase spowrotem.
Napisano 16.11.2015 16:49
Np taki błąd: Jak ktoś wpisze /sklep pod koniec rundy i coś kupi to w następnej rundzie zwraca mmu się cała gotówka któa wydał w tej pierwszej, strasznie głupi i denerwujący błąd bo ludzie sobie kupują expa a potem dostaną itak tą kase spowrotem.
To nie jest blad tylko restart rundy. Po restarcie rundy zawsze ustawia serwer poczatkowa ilosc gotowki. Odpowiednia konfiguracja, i wszystko jest dobrze.
Napisano 16.11.2015 20:43
To nie jest blad tylko restart rundy. Po restarcie rundy zawsze ustawia serwer poczatkowa ilosc gotowki. Odpowiednia konfiguracja, i wszystko jest dobrze.
To jest błąd. Koleś płaci powiedzmy 10k za expa ze sklepu w momencie gdy runda sie zakończyłą. W następnej rundzie dostaje te 10k spowrotem. Więc nie mów że to nie jest błąd...
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:go
CS:GO
[Szukam] Kill sound/PluginNapisany przez Kacperix, 24.03.2024 cs:go |
|
||||
Kupię/zlecę napisanie - COD MOD do CS:GONapisany przez Remulux, 18.02.2023 cs:go, |
|
||||
Ultra VIPZaawansowany system VIP na twój serwer Napisany przez Mesharsky, 15.02.2023 cs:go, vip-csgo, csgo-vip i 2 więcej |
|
||||
Reklama Kill4uHubercik. Napisany przez Hubercik., 05.01.2023 cs:go, reklama kill4u |
|
||||
|
[KOSZ] Pomoc w PluginieNapisany przez WaleWiadroo, 10.12.2022 cs:go |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych