Siemka, mam problem z bansem, że w pewnym momencie przestał banować, a w konsoli serwera wyskakuje taki błąd:
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 19.07.2015 20:30
Napisano 19.07.2015 21:21
Napisano 19.07.2015 21:43
Mam dziwne przeczucie że masz serwer na pukawce i po dzisiejszej awarii zaczął pojawiać się błąd.
W momencie awarii zostało "coś" wysłane do mysqla co spowodowało przekroczenie limitu błędów(domyślnie 20).
Jeżeli masz vpsa wystarczy że zresetujesz mysqla bądz wykonasz poprzez konsole ssh(z konta root): mysqladmin -u root -p flush-hosts
Jeżeli nie masz dostępu do ssh najlepiej napisz do hostingu z bazą czy mogli by wykonać czyszczenie- wkleisz im komunikat.
U mnie z powodu tej awarii wygenerowało 7k błędnych zapytań, nie wiem czemu trudno stwierdzić.
Pluginy:
Szukanie Aktywnych Banów w AmxBansie
Drop After Death
Kto postawił mine
Napisano 03.08.2015 13:03
/cl
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Wyswietlanie wiadomosci w tutorNapisany przez SHiBBy., 27.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Faken selling a blockmaker - ScammerNapisany przez ricardobrat, 26.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
COD MOD 45001 lvl Jak ustawić cvar'y do expa aby było dobrze?Napisany przez Arki, 18.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Boty na serwer paintballNapisany przez FuckIt, 27.12.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych