Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Usunięcie menu broni, naprawienie rejestracji [Global Offensive mod]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 ViruSPL

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 15.07.2015 21:39

Mam problem z przerobieniem tego pluginu

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=265653

Problem polega na tym że gdy usunę menu z brońmi całkowicie - nie daje skinów. Gdy usunę jego włącznie to zabiera broń (w pierwszym przypadku chyba nie ma takiego problemu). 

Chodzi o to żeby nie było tego że darmowe bronie tylko zwykły kupowany styl, tylko żeby skiny działały oraz nie zabierało broni (po końcu rundy - tylko po śmierci).

 

Drugi problem to taki że w /reg pisując hasło nic się nie dzieje, hasło jak by nie wpisane dalej widać to samo. Dodam że ma tak każdy a nie losowo, gdy już w reg.ini dodam sobie "login" "hasło" to w /menu zmienia się z zarejestruj na zaloguj licz tak samo nie reaguje na hasło.

 

Z góry dzięki za porady oraz ewentualne gotowce   :)


Użytkownik ViruSPL edytował ten post 15.07.2015 21:40

  • +
  • -
  • 0

#2 Strasburger

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Pomorze
Offline

Napisano 27.10.2015 20:56

Podłączam się pod temat.

 U mnie rejestracja śmiga, menu broni ok ale nie działa market ani dawanie skinów. Wie ktoś może jak to poprawić?

Autor moda sam chyba nie wie co do końca robi bo do paczki daje .sma który po skompilowaniu nie działa, dopiero gdy wezmiemy .sma z załącznika to działa rejestracja ale jest problem z dawaniem skinow/skrzynek oraz marketem.
Pozdrawiam


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych