Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[KOSZ] Pomoc z pluginem JB

jb jailbreak problem plugin

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 AzY

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 13.07.2015 16:56

Proszę was o pomoc, a mianowicie wgrałem kiedyś na serwer plugin jail_top15buntow.amxx i niestety po dodaniu go do plugins.ini działa jedynie menu. Kiedy włączam jakąkolwiek tabelę (buntów/życzeń) nie ukazuje się ona. Nie wiem czym może być to spowodowane. Inne tabele działają bez zarzutu.

Jeśli byłaby taka możliwość to prosiłbym o edycję kodu pluginu

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 FaRciu

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:35
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 13.07.2015 17:25

Musisz uzupełnić
 

pcvar_host = register_cvar("jail_gang_host", "ip");
pcvar_user = register_cvar("jail_gang_user", "login");
pcvar_pass = register_cvar("jail_gang_pass", "haslo");
pcvar_db = register_cvar("jail_gang_db", "database");


#3 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.07.2015 19:47

Uzupełniłeś cvary ? Łączy Ci się z bazą bez problemu ?


  • +
  • -
  • 0

#4 AzY

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 13.07.2015 21:51

public plugin_cfg() 
{
new pcvar_host, pcvar_user, pcvar_pass, pcvar_db;
new szHost[32], szUser[32], szPass[32], szDb[32];
 
pcvar_host = register_cvar("jail_gang_host", "ip");
pcvar_user = register_cvar("jail_gang_user", "login");
pcvar_pass = register_cvar("jail_gang_pass", "haslo");
pcvar_db = register_cvar("jail_gang_db", "database");
 
get_pcvar_string(pcvar_host, szHost, 31);
get_pcvar_string(pcvar_user, szUser, 31);
get_pcvar_string(pcvar_pass, szPass, 31);
get_pcvar_string(pcvar_db, szDb, 31);
 
 
Mam tak zapisane jednak dalej mi się nie łączy z bazą :(

  • +
  • -
  • 0

#5 XXL

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 114
Zaawansowany

  • Postów:567
Offline

Napisano 14.07.2015 11:05

 

public plugin_cfg() 
{
new pcvar_host, pcvar_user, pcvar_pass, pcvar_db;
new szHost[32], szUser[32], szPass[32], szDb[32];
 
pcvar_host = register_cvar("jail_gang_host", "ip");
pcvar_user = register_cvar("jail_gang_user", "login");
pcvar_pass = register_cvar("jail_gang_pass", "haslo");
pcvar_db = register_cvar("jail_gang_db", "database");
 
get_pcvar_string(pcvar_host, szHost, 31);
get_pcvar_string(pcvar_user, szUser, 31);
get_pcvar_string(pcvar_pass, szPass, 31);
get_pcvar_string(pcvar_db, szDb, 31);
 
 
Mam tak zapisane jednak dalej mi się nie łączy z bazą :(

 

 

 

pcvar_host = register_cvar("jail_gang_host", "ip");
pcvar_user = register_cvar("jail_gang_user", "login");
pcvar_pass = register_cvar("jail_gang_pass", "haslo");
pcvar_db = register_cvar("jail_gang_db", "database");

Musisz stworzyć bazę danych (na hostingu serwera powinieneś mieć udostępnione to za darmo) i potem po utworzeniu uzupełniasz te cvary :)

 


Użytkownik XXL edytował ten post 14.07.2015 11:06

  • +
  • -
  • 0

#6 AzY

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 14.07.2015 20:05

Niestety nawet po dodaniu bazy na hostingu tabele się nie wyświetlają.


  • +
  • -
  • 0

#7 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 15.07.2015 07:47

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.
Napisz ponownie temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.
Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Ten temat w ciągu 24 godzin zostanie przeniesiony do kosza.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: jb, jailbreak, problem, plugin

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych