Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

dlugość warmup


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 11.07.2015 16:58

Witam

Mam problem otóż warmup jest ustawione na 90s. , ale jak dojdę na serwer rozgrzewka trwa 30s, 60s, itd (zaczyna się zanim wejdę do teamu)

Można to jakieś zmienić? (np. żeby rozgrzewka włączała się gdy w CT i TT jest po 1 osobie)

 



#2 th7nder

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:38
  • Imię:Andrzej
Offline

Napisano 11.08.2015 17:59

Napisałem dla Ciebie plugin na szybko, powinien działać (;

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#3 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 09.09.2015 05:56

wow dzięki jakoś twój post mi umknął i dopiero dziś go odczytałem (szybki jestem ;P)

Dodałem na serwer. Jak wstanę po nocce i będą gracze na serwie sprawdzę jak działa ;)



#4 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 09.09.2015 12:27

niestety po 2 połowie rozgrzewka znów się załącza

często wychodzi błąd, że rozgrzewka nie chce się skończyć i gracz musi użyć komendy /kill

 

ps. Wam też po updacie rozgrzewka jakoś inaczej działa niż zwykle (restarty na początku itp)






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych