Witam
Mam problem otóż warmup jest ustawione na 90s. , ale jak dojdę na serwer rozgrzewka trwa 30s, 60s, itd (zaczyna się zanim wejdę do teamu)
Można to jakieś zmienić? (np. żeby rozgrzewka włączała się gdy w CT i TT jest po 1 osobie)
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 11.07.2015 16:58
Witam
Mam problem otóż warmup jest ustawione na 90s. , ale jak dojdę na serwer rozgrzewka trwa 30s, 60s, itd (zaczyna się zanim wejdę do teamu)
Można to jakieś zmienić? (np. żeby rozgrzewka włączała się gdy w CT i TT jest po 1 osobie)
Napisano 11.08.2015 17:59
Napisałem dla Ciebie plugin na szybko, powinien działać (;
Napisano 09.09.2015 05:56
wow dzięki jakoś twój post mi umknął i dopiero dziś go odczytałem (szybki jestem )
Dodałem na serwer. Jak wstanę po nocce i będą gracze na serwie sprawdzę jak działa
Napisano 09.09.2015 12:27
niestety po 2 połowie rozgrzewka znów się załącza
często wychodzi błąd, że rozgrzewka nie chce się skończyć i gracz musi użyć komendy /kill
ps. Wam też po updacie rozgrzewka jakoś inaczej działa niż zwykle (restarty na początku itp)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych