Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 11.07.2015 08:03
bez użycia crona?
Pierwsze co mi się nasuwało to sposób amxbansa do ustawiania czy ban już minął czy nie,lecz przeszukując pliki nie znalazłem nic takiego.
A sposób z set_time_limit() i pętlą while(1) + sleep wymaga konieczności otworzenia strony i posiadania jej otwartej.
Od razu prosiłbym o nie podawanie komend na shellu gdyż wiemy że z ich poziomu można wykonywać skrypt, lecz staram się założyć że przeciętny użytkownik ma dostep do swojego hostingu tylko przez ftp.
Pozdrawiam
Pluginy:
Szukanie Aktywnych Banów w AmxBansie
Drop After Death
Kto postawił mine
Napisano 22.08.2015 08:00
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 22.08.2015 20:49
Trzeba byłoby zaszyć skrypt w indexie na amxbans. Łączy się z bazą danych, sprawdza czy są odbanowane wpisy i je usuwa. Drugą stroną medalu jest to, że każdy odwiedzający uruchamiałby ten skrypt i generowałby zbyt duży ruch między serwerem WWW a MySQL. Może warto byłoby się wtajemniczyć w MySQL Event Scheduler? Kiedyś o to zachaczyłem, lecz tylko przeczytałem i poszedłem dalej. :& :&
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: php
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
PHP
[ROZWIĄZANE] Uruchomienie skryptu bash z poziomu PHPNapisany przez Engi, 06.09.2020 ![]() |
|
![]() |
||
PHP
Dodawanie do msql + odczytNapisany przez 1stADXionC, 18.07.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
PHP
system newsów by ghost ( problem z poprawnym wyświetlaniem )Napisany przez 1stADXionC, 09.07.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
PHP
Szukam skryptu turniejowegoNapisany przez j1gg, 02.04.2017 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych