Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Na serwerze wystąpił błąd: Could not establish connection to Steam servers pomocy!


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 TaLoN

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:205
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Dębica
Offline

Napisano 07.07.2015 16:31

Witam, jak w temacie wyskoczył mi błąd na hostingu pukawka

Na serwerze wystąpił błąd: Could not establish connection to Steam servers.

W anty -Crash jeszcze to znalazłem błąd:

Could not establish connection to Steam servers.

Serwer resetowałem ale nadal ten błąd jest i status: Sprawdzam 

Serwer zatrzymałem i uruchomiłem nadal jest status: Sprawdzam z błędem

Na serwerze wystąpił błąd: Could not establish connection to Steam servers.

POMOCY!

 


  • +
  • -
  • 0

#2 ^Szeregowy^

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:238
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 07.07.2015 16:38

wgraj dproto


ZNAJOMOŚĆ AMXX [%]

JAILBREAK[90%]2cp5bgj.jpg

COD MOD[70%]f5krm.jpg

PAINTBALL[40%]15f3vhc.jpg

ZOMBIE MOD[10%]1zp32m9.jpg

POZOSTAŁE[5%]34fldsg.jpg


#3 TaLoN

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:205
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Dębica
Offline

Napisano 07.07.2015 20:59

Miałem już to wgrane..


Użytkownik TaLoN edytował ten post 07.07.2015 20:59

  • +
  • -
  • 0

#4 Fonebik

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:115
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 08.07.2015 00:04

wyłącz wszystkie pluginy i dodawaj po kolei i zobaczysz czy to wina pluginów.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych