Witam otóż dowiedziałem się że pluginy do sourcemod compiluje się za pomocą compilera w folderze scripting jest to plik compile.sh i stąd moje pytanie jak scompilować plugin przez ten program?????? jak go otworzyc?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Compiler sourcemod
Temat rozp. GamesForPeople, 01.07.2015 10:55
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.07.2015 10:55
Napisano 01.07.2015 15:45
Plugin, który chcesz skompilować umieszczasz w katalogu/folderze kompilatora i uruchamiasz plik compile.sh/exe.
Skompilowany plugin znajdziesz w katalogu/folderze compiled.
Skompilowany plugin znajdziesz w katalogu/folderze compiled.
Użytkownik BlackDead668 edytował ten post 01.07.2015 15:49
https://cs-staraszkola.pl // Stare dzieje. Zapraszam do kontaktu jeśli ktoś chętny do podjęcia wspólnej reaktywacji lub jakiejś fuzji
Potrzebni ludzie do prowadzenia serwerów (Mogę dostarczyć za darmo serwery, zyski dla prowadzących).
----------------
Wykonam strony, sklep, aplikacje. Przyjmę zlecenia pluginów amxx/sourcemod i inne.
Potrzebni ludzie do prowadzenia serwerów (Mogę dostarczyć za darmo serwery, zyski dla prowadzących).
----------------
Wykonam strony, sklep, aplikacje. Przyjmę zlecenia pluginów amxx/sourcemod i inne.
Napisano 01.07.2015 16:54
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych