Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Poszukuję runda rozgrzewkowa + muzyka


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 27.06.2015 11:39

Witam poszukuję pluginu rundy rozgrzewkowej z muzyką

Przekopałęm parę stron i niestety nie znalazłem ;(

Proszę o pomoc



#2 P0Y3B

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:73
  • GG:
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Jarosław
Offline

Napisano 27.06.2015 11:46

Jedna broń(ustawiana cvarem)  + muzyka = http://amxx.pl/topic...ate-warm-up-17/

Losowa bron + brak muzyki = http://amxx.pl/topic...-warmup-pro-56/

 



#3 Sniper Elite

    Master

  • Power User

Reputacja: 167
Profesjonalista

  • Postów:981
  • GG:
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Skryptolandia
Offline

Napisano 27.06.2015 13:19


Jedna broń(ustawiana cvarem)  + muzyka = http://amxx.pl/topic...ate-warm-up-17/
Losowa bron + brak muzyki = http://amxx.pl/topic...-warmup-pro-56/

 

Mylisz działy kolego, to jest dział SourceMod.

Plugin możesz sobie sam napisać. Rozgrzewka jest standardowo dodana do CS GO, potrzebujesz tylko muzyki.

Tu masz kawałek kodu który zwraca czy trwa rozgrzewka:

 

if(GameRules_GetProp("m_bWarmupPeriod") == 1)
{
     //kod
}

 


  • +
  • -
  • 1

Kontakt:

Steam: CSnajper

GG: 4394855

 

Na steam i GG pomagam wyłącznie odpłatnie.


#4 P0Y3B

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:73
  • GG:
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Jarosław
Offline

Napisano 27.06.2015 13:36

Ty, wierz że nie nie zauwazyłem xD



#5 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 06.07.2015 14:16

Witam

A czy mógłby ktoś napisać dla mnie taki plugin.

Jeżeli ktoś byłby chętny taki plug napisać (odpłatnie) proszę wysłać mi PM

Z góry dzięki

 



#6 Linux'

    Pan Pomocny

  • Power User

Reputacja: 488
Wszechobecny

  • Postów:1425
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:AmxMod i SourceMod
Offline

Napisano 09.07.2015 10:48

:mur: . Hokujesz nowa runde, sprawdzasz czy jest rozgrzewka, jak tak to wlaczasz muzyke. Takie trudne?

if(GameRules_GetProp("m_bWarmupPeriod") == 1)
{
	for(new i = 1, max = GetMaxClients(); i <= max; ++ i)
	{
		if(IsClientInGame(i))
			ClientCommand(i, "play *sciezka_muzyki");
	}
}

  • +
  • -
  • 1

Posiadam na sprzedaż w pełni odwzorowaną paczkę nowego coda do csgo. Kliknij by dowiedzieć się więcej!

 

- PISZE MODYFIKACJE.

- NAPRAWIAM POPSUTE PLUGINY.

- DZIALAM W DZIALACH AMXX/SOURCEMOD. MASZ ZLECENIE? PISZ.


#7 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 10.07.2015 10:17

Nie mogę skomplikować kodu

if(GameRules_GetProp("m_bWarmupPeriod") == 1)
{
	for(new i = 1, max = GetMaxClients(); i <= max; ++ i)
	{
		if(IsClientInGame(i))
			ClientCommand(i, "play warm/warm1");
	}
}

Wywala błąd:

//// zwarm.sp
//
// C:\steamcmd\cs_go_ds\csgo\addons\sourcemod\scripting\include\menus.inc(372) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
// zwarm.sp(1) : error 010: invalid function or declaration
// zwarm.sp(3) : error 010: invalid function or declaration
// zwarm.sp(5) : error 010: invalid function or declaration
// zwarm.sp(6) : warning 203: symbol is never used: "__unknown__"
// zwarm.sp(6) : warning 203: symbol is never used: "i"
//
// 3 Errors.

Proszę o pomoc


Użytkownik Zibi17k edytował ten post 10.07.2015 10:22


#8 Linux'

    Pan Pomocny

  • Power User

Reputacja: 488
Wszechobecny

  • Postów:1425
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:AmxMod i SourceMod
Offline

Napisano 10.07.2015 11:00

:mur:

#include <sourcemod>
#include <sdkhooks>
#include <sdktools>
#include <cstrike>

public OnPluginStart()
{
	CreateConVar("Rozgrzewka", "1.0", "Linux`");
	HookEvent("round_start", NowaRunda);
}
public OnMapStart()
{
	AddFileToDownloadsTable("sciezka_do_pliku");
}
public Action:NowaRunda(Handle:event_newround, const String:name[],bool:dontBroadcast)
{
	if(GameRules_GetProp("m_bWarmupPeriod") == 1)
	{
		for(new i = 1, max = GetMaxClients(); i <= max; ++ i)
		{
			if(IsClientInGame(i))
				ClientCommand(i, "play *warm/warm1");
		}
	}
}

Ta gwiazdka ma tam zostac. Chyba, ze chcesz by gracze mieli problem z uslyszeniem dzwieku.


  • +
  • -
  • 1

Posiadam na sprzedaż w pełni odwzorowaną paczkę nowego coda do csgo. Kliknij by dowiedzieć się więcej!

 

- PISZE MODYFIKACJE.

- NAPRAWIAM POPSUTE PLUGINY.

- DZIALAM W DZIALACH AMXX/SOURCEMOD. MASZ ZLECENIE? PISZ.


#9 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 10.07.2015 11:45

Działa dzięki ;)


Użytkownik Zibi17k edytował ten post 10.07.2015 12:08


#10 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 10.07.2015 12:27

Sry za double post ,ale czy można przerobić ten plugin by na czas rozgrzewki wyłączał dane pluginy?

Tak jak to było w amxx server_cmd("amx_pausecfg pause plugin.amxx")?



#11 Linux'

    Pan Pomocny

  • Power User

Reputacja: 488
Wszechobecny

  • Postów:1425
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:AmxMod i SourceMod
Offline

Napisano 10.07.2015 12:56

Wydaje mi sie, ze w sourcemodzie nie mozna zatrzymac dzialania jakiegos pluginu. Za to mozna scalic plugin z rozgrzewka i zablokowac jego dzialanie na jej czas.


  • +
  • -
  • 0

Posiadam na sprzedaż w pełni odwzorowaną paczkę nowego coda do csgo. Kliknij by dowiedzieć się więcej!

 

- PISZE MODYFIKACJE.

- NAPRAWIAM POPSUTE PLUGINY.

- DZIALAM W DZIALACH AMXX/SOURCEMOD. MASZ ZLECENIE? PISZ.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych