Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dodaniem Vipa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 pac0

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 07.06.2015 13:40

Witam serdecznie mam problem z dodaniem vipa gdy dodaje vip na nick i pw działa flaga "t"

admini którzy maja flage "t" tez maja vipa, ale gdy dodaje vipa na steam id tylko  flage "t" bez żadnych dodatkowych flag  nie działa 

 

Vip został zrobiony  w generatorze vipa tylko pod flage "t"

 

 

proszę was o pomoc z góry dziękuje Pozdrawiam 

 

 

 

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Eck0!!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:tdgd
  • Lokalizacja:K-Ca
Offline

Napisano 07.06.2015 14:30

Pokaż jak dodajesz na steam vipa.


  • +
  • -
  • 1

Najlepsze Serwery Counter-Strike w Polsce 

                                                               

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#3 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 07.06.2015 14:38

Dodaje przez amx bans najpierw dodaje do lisyt adminów później zatwierdzam w przypisywanie adminów 

 

http://pokazywarka.pl/wnswma/


  • +
  • -
  • 0

#4 NoNamE!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:57
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.06.2015 15:33

Dodaj przez users.ini albo przez hosting.

"SID" "" "t" "ce"
  • +
  • -
  • 1

#5 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 07.06.2015 16:03

vip jest czytany tylko z amx_bans wiec do user.ini nie dodam  bo w cwar mam tak ustawione 

 

czyli na tym ss robie cos nie tak?? Możesz mi wyjasnic gdzie co mam wpisac?? jak dodac vipa na ip i steam id w w amx_bans


Użytkownik pac0 edytował ten post 07.06.2015 16:09

  • +
  • -
  • 0

#6 NoNamE!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:57
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.06.2015 19:09

Spróbuj dodać vipa na flagi "tz"
  • +
  • -
  • 1

#7 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 07.06.2015 20:27

nie działa :/              masakra jakaś  ma ktoś jakiś pomysł na ten problem ?? jak admin ma wszystkie Flagi vip działa 


  • +
  • -
  • 0

#8 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 08.06.2015 14:43

pomoże ktoś ???


  • +
  • -
  • 0

#9 Eck0!!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:tdgd
  • Lokalizacja:K-Ca
Offline

Napisano 08.06.2015 17:38

Admin ma flagę "t", tak?


  • +
  • -
  • 1

Najlepsze Serwery Counter-Strike w Polsce 

                                                               

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#10 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 08.06.2015 17:55

Vip na flage "t"  gdy dodaje nie działa ale gdy admin ma flage "t" + bcdefghijklmnt  działa vip razem z Adminem. Sam vip nie działa, na ip i na steam id. Gdy dodaje na nick + hasło vip dziala Vipa dodaje tak jak pokazałem wyzej w ss


  • +
  • -
  • 0

#11 Eck0!!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:tdgd
  • Lokalizacja:K-Ca
Offline

Napisano 08.06.2015 18:10

Tam gdzie uprawnienia dodaj "ce" jeśli będzie działać napisz.


Użytkownik Eck0!! edytował ten post 08.06.2015 18:10

  • +
  • -
  • 1

Najlepsze Serwery Counter-Strike w Polsce 

                                                               

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#12 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 08.06.2015 18:57

nic dalej  :D nie wiem nie rozumie gdzie znajduje się przyczyna 


  • +
  • -
  • 0

#13 Eck0!!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:tdgd
  • Lokalizacja:K-Ca
Offline

Napisano 09.06.2015 10:50

Wejdź w FTP i dodaj do users.ini


  • +
  • -
  • 1

Najlepsze Serwery Counter-Strike w Polsce 

                                                               

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#14 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 09.06.2015 16:45

Dodałem do user.ini i dalej nic 
 
Jest dodane w 2 miejscach w amx_bans i w user.ini   tez nie działa 
 
"91.192.165.111.27005" "" "t" "de" ; spejson
"STEAM_0:0:49310229" "" "t" "ce" ;zebra
"192.168.5.82" "" "t" "de" ; k
"STEAM_0:0:294912" "" "t" "ce" ;nie trab jade na glebie
"188.146.82.181:19578" "" "t" "de" ; stefcio
"STEAM_0:0:33717775" "" "t" "ce" ;krzaku
 
 
Zrobiłem nawet nowego vipa i tez nie działa :D
 

Załączone pliki


Użytkownik pac0 edytował ten post 09.06.2015 16:59

  • +
  • -
  • 0

#15 NoNamE!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:57
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 10.06.2015 16:52

No to dodawaj adminów i vipów do users.ini a nie do AMXBans. I zmien w amxx na czytanie adminów z users.ini
  • +
  • -
  • 1

#16 pac0

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 11.06.2015 10:06

NO tak ale chodi mi o to zeby czytało z amx_bans jest to w jakis sposób ułatwienie daje sobie na określony czas i nie muszę myśleć kto i na ile :(

NIe rozumie dlaczego vip na nick i hasło działa poprawnie a inne nie :D coś gdzieś muszę źle dodawać ale gdzie? :D

 

 

W amx_bans jak jest zakładka uprawnienia to dodaje flagi ?? 

Zakładka Flagi, kolejny raz Flagi ??

Dodatkowo w przypisywanie Adminów : własne flagi

 

 

Jak ja mam to rozumieć możne mi ktoś powiedzieć ???   Po co 3 zakładki z dodawaniem Flag ??


  • +
  • -
  • 0

#17 erku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:115
  • Lokalizacja:zielona góra
Offline

Napisano 12.06.2015 21:52

uprawnienia:t
flagi: ce

na ss widać, że tu i tu dodałeś t
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych