Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Jb Packami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Siukonter

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Chmielnik
Offline

Napisano 10.05.2015 21:41

Witam! Czy mógłby mi ktoś przerobić plugin JB Packi, tak aby dawało "szlugi" też dla CT? tzn. Plugin jest przerobiony na "Szlugi" tylko w tym problem żę TT dostaje te szlugi a CT już nie. Proszę o przerobienie żeby CT też dostawało. Zielony w tym jestem a uczę się dopiero.
Spoiler

MAGNET (11.05.2015 19:36):
Kod powyżej 200 linijek umieszczamy w znacznikach [.spoiler][/spoiler]

  • +
  • -
  • 0

#2 Siukonter

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Chmielnik
Offline

Napisano 10.05.2015 21:56

Proszę jeden temat usunąć,problem z internetem mam i dodało mi dwa razy. 


  • +
  • -
  • 0

#3 NoLiFeR

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 103
Zaawansowany

  • Postów:483
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 10.05.2015 23:04


if(get_user_team(kid) == 1)
{
new maxjp = get_cvar_num("jb_maxjp")
if(ilosc_jbpack[kid]<maxjp)
{
if(get_user_team(vid) == 2)
{
new pack_ct = get_cvar_num("jb_ct")
ilosc_jbpack[kid] += pack_ct
ColorChat(kid, GREEN, "[%s] ^x01 Dostales ^x04+%i ^x01Szlugow", prefix, pack_ct);
}
else
{
new pack_tt = get_cvar_num("jb_tt")
ilosc_jbpack[kid] += pack_tt
ColorChat(kid, GREEN, "[%s] ^x01 Dostales ^x04+%i ^x01Szlugow", prefix, pack_tt);
}
if(headshot)
{
new pack_hs = get_cvar_num("jb_hs")
ilosc_jbpack[kid] += pack_hs
ColorChat(kid, GREEN, "[%s] ^x01 Dostales bonus za headshot ^x04+%i ^x01Szlugow", prefix, pack_hs);
}
}

na

new maxjp = get_cvar_num("jb_maxjp")
if(ilosc_jbpack[kid]<maxjp)
{
new pack=0
if(get_user_team(vid) == 2)
{
pack = get_cvar_num("jb_ct")
ilosc_jbpack[kid] += pack
ColorChat(kid, GREEN, "[%s] ^x01 Dostales ^x04+%i ^x01Szlugow", prefix, pack);
}
else
{
pack = get_cvar_num("jb_tt")
ilosc_jbpack[kid] += pack
ColorChat(kid, GREEN, "[%s] ^x01 Dostales ^x04+%i ^x01Szlugow", prefix, pack);
}
if(headshot)
{
pack = get_cvar_num("jb_hs")
ilosc_jbpack[kid] += pack
ColorChat(kid, GREEN, "[%s] ^x01 Dostales bonus za headshot ^x04+%i ^x01Szlugow", prefix, pack);
}
}

Użytkownik NoLiFeR edytował ten post 10.05.2015 23:07

  • +
  • -
  • 1

#4 Siukonter

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Chmielnik
Offline

Napisano 11.05.2015 17:15

Kompilator mi wyrzuca jakiś błąd, mógłbyś mi to zrobić i wstawić tu żebym mógł sobie pobrać? :)


  • +
  • -
  • 0

#5 XXL

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 114
Zaawansowany

  • Postów:568
Offline

Napisano 13.05.2015 12:20

łap

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#6 Siukonter

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Chmielnik
Offline

Napisano 13.05.2015 14:23

XXL dzięki wielkie,następny problem jaki teraz mam to po wpisaniu komendy /sklep nie ukazuje się menu ani w CT ani w TT proszę o dalszą pomoc :)


  • +
  • -
  • 1

#7 Z!3L0ny

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 168
Profesjonalista

  • Postów:494
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 14.05.2015 19:57

XXL dzięki wielkie,następny problem jaki teraz mam to po wpisaniu komendy /sklep nie ukazuje się menu ani w CT ani w TT proszę o dalszą pomoc :)


To nie jest zwiazanez trescia problemu napisz nowy temat i daj tam od razu sma sklepu i opisz tak jak tu
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych