←  Nowości

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Ninja Turtles Mod[1.2] by Z!3L0ny

• +
  • -
Alelluja - zdjęcie Alelluja 17.05.2015

Dobra paczka tylko żeby się bardziej się rozwijała co mam na myśli czyli żeby nie było tylko tej 1 aktualizacji i tyle bo to lipne będzie tylko żeby były nowe i nowe i nowe.

Odpowiedz

• +
  • -
Z!3L0ny - zdjęcie Z!3L0ny 17.05.2015

Dobra paczka tylko żeby się bardziej się rozwijała co mam na myśli czyli żeby nie było tylko tej 1 aktualizacji i tyle bo to lipne będzie tylko żeby były nowe i nowe i nowe.

W sensie ?

Odpowiedz

• +
  • -
Alelluja - zdjęcie Alelluja 18.05.2015

Dodawać nowe klasy z Żółwi Ninja Nowe modele postaci tym bohaterom noże.

Odpowiedz

• +
  • -
Z!3L0ny - zdjęcie Z!3L0ny 18.05.2015

Dodawać nowe klasy z Żółwi Ninja Nowe modele postaci tym bohaterom noże.

Z każda wersją będę dodawał inne rzeczy + nowe klasy bo modele do klas trochę zajmuje więc ^_^ :)

Odpowiedz

• +
  • -
Xeane - zdjęcie Xeane 23.05.2015

Jak dla mnie mod zbędny gdyż nie dodałeś nic od siebie większość rzeczy użytych w tej "paczce" znajdziemy na forum, nasze 4 klasy mają naprawdę lipny "skille" ale zawsze liczą się checi :) więc nie ma sie co demotywować tylko robić więcej i lepiej.

Odpowiedz

• +
  • -
Z!3L0ny - zdjęcie Z!3L0ny 23.05.2015

Jak dla mnie mod zbędny gdyż nie dodałeś nic od siebie większość rzeczy użytych w tej "paczce" znajdziemy na forum, nasze 4 klasy mają naprawdę lipny "skille" ale zawsze liczą się checi :) więc nie ma sie co demotywować tylko robić więcej i lepiej.

Wszystko testowałem i na pewno te 4klasy co sądzisz  nie są lipny to jest edycja knifemoda a nie wiedzę żeby była taka paczka więc jak zbędne ?

Odpowiedz

• +
  • -
Xeane - zdjęcie Xeane 23.05.2015

na pewno komuś się przyda ale wiekszość tutaj zawartych rzeczy to jest generatur, poradniki na forum ogólnie chodzi mi o to że nic orginalnego,nowego nie wprowadziłeś co można by użyć gdzieś indziej ^^

Odpowiedz