Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dominius

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
Offline

Napisano 16.06.2008 18:32

Chodzi oto że mam problem z tymi napisami Welcome to %hostname%/Serer using amx mod x chodzi o to że gdy je zmieniłem to wcale się nie wyświetlają a gdy ustawie domyślne albo skopiuje amxx.cfg to nadal ich nie ma
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.06.2008 18:33

Chodzi oto że mam problem z tymi napisami Welcome to %hostname%/Serer using amx mod x chodzi o to że gdy je zmieniłem to wcale się nie wyświetlają a gdy ustawie domyślne albo skopiuje amxx.cfg to nadal ich nie ma

Zrestartuj serwer ;)

#3 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 16.06.2008 18:44

http://hlds.pl/AMX_M...guracja_amx.cfg
zrob wg tego..
  • +
  • -
  • 0

#4 Dominius

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
Offline

Napisano 16.06.2008 18:58

Mam tak ale nie ma tych napisów
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.06.2008 19:00

Dominius,
amx_scrollmsg "Witaj na %hostname% -- Na serwerze używany jest AMX Mod X" 600
amx_imessage "Grasz teraz na %hostname%" "000255100"
amx_imessage "Na serwerze zainstalowano AMX Mod Xn Odwiedź stronę projektu: http://www.amxmodx.org" "000100255"
Zobacz czy masz wszytsko dobrze, i wgraj na serwer - reset.

#6 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 16.06.2008 19:11

kur3k przeciez to jest z linku ktory podalem..
a [b]Dominius[b] odpisal..

Mam tak ale nie ma tych napisów


  • +
  • -
  • 0

#7 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.06.2008 19:12

~H4x, każdy amxx.cfg wygląda tak samo ; l
To mówie niech da reset serwera, lub usunie amxx.cfg, wyłączy serwer wgra i odpali serwer :)

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 16.06.2008 22:02

Dominius, pewnie zmieniłeś to w przykładzie :P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych